Yritysesittely

Yritysesittely

Rakennamme asiakasyrityksillemme parempaa tulevaisuutta toimivan IT-ympäristön avulla. Toimitamme sellaisia IT-ympäristöjä, joita yrityksen kannattava kasvu tarvitsee, ja joita käyttäjät rakastavat. Tämä tarkoittaa skaalautuvaa, tehokasta ja mielekästä työympäristöä kaikille suomalaisille Pk-yrityksille ja -yhteisöille.

Yrityksessämme työskentelee keskimäärin 35 henkilöä, ja toimintaa meillä on ollut jo vuodesta 2009. Yrityksen henkilöstöä yhdistää intohimo työhön, yrittäjähenkisyys ja aito halu kehittää asiakkaan prosesseja IT:n keinoin.
Meillä on AAA-luottoluokitus ja se on toimialan nopeimmin kasvaneita IT-ulkoistusyhtiöitä. Asiakkaille tämä merkitsee varmaa ja luotettavaa toimintaa sekä intohimoa kehittää heidän toimintaa.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Olarinluomassa, josta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella, sekä heidän globaaleja toimintojaan. Olemme itsekin aidosti mobiilisti toimiva yritys, ja työpisteemme sijaitsee 20 sekunnin päästä siitä hetkestä, kun painamme tietokoneemme virtanappulaa. Missä ja milloin vain. HelpDesk palvelee asiakkaitaan 24/7.

Ihmiset

 

Intohimo. Yrittäjyys. Kuvailemme hieman näitä kahta sanaa, jotka kuvaavat henkilöstöämme.

Yrittäjyys; Yrityksemme henkilöstöstä puolet ovat toimineet yrittäjinä eri toimialoilla, suurin osa IT-alalla. IT-yrittäjyyttä yrityksessämme on yhteensä noin sata vuotta, aina 1980-luvulta lähtien. Väitämme, että yrityksemme henkilöstö tuntee parhaiten juuri sinun yrityksesi kehitystarpeet.

Intohimo; yritykseemme on seuloutunut alan intohimoisimmat ihmiset niin myynnin, toimitusten ja ylläpitopalveluiden piiriin. Tämän todistaa sadat palautteet asiakasyrityksiltämme, joissa toiminnallemme kuvaavaa on juuri intohimo paneutua asiakkaan prosesseihin ja kehittää niitä IT:n keinoin.
Emme väheksy osaamista. Henkilöstömme on suorittanut keskeiset valmistajien Microsoftin, Hewlett-Packardin, Sophoksen ja muiden valmistajien sertifikaatit. Huippuosaaminen yhdistettynä intohimoon ja yrittäjyyteen luo paketin, josta on asiakkaillemme hyötyä. Henkilöstöllemme keskeinen kysymys on, miten muuttaa toimiva IT-infra yritykselle kilpailukyvyksi.

Ryhmäpotretti

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.