Yhteydenotto ja tuki

Yhteystietomme

24/7 TUKIPALVELU

010 841 1169

support@officemanagement.fi

OFFICE MANAGEMENT

Derby Business Park,
Tarvonsalmenkatu 13-19, 02600 Espoo

Y-tunnus: 2133677-7

OFFICE MANAGEMENT

Tulli Business Park,
Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere

Ole meihin yhteydessä
 • 24/7 TUKIPALVELU
  010 841 1169
  support@officemanagement.fi

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Usein esitetyt kysymykset

Miksi ulkoistan, kun voimme itse ylläpitää systeemejämme?

Kaksikymmentä vuotta sitten yritykset tekivät itse kirjanpitonsa, siivosivat konttorinsa ja huolsivat autonsa. Ulkoistamisella usein haetaan tehokkuutta ja näkemystä, miten asiat kannattaa hoitaa. IT-asioiden parissa puuhastelu on useille ihmisille mieluisa harrastus, mukavampaa kuin omien tavoitteiden saavuttaminen työelämässä. Tämän vuoksi IT-asiat usein hoidetaan vielä oman henkilöstön voimin.

Taantumassa yrittäminen ei ole helppoa, vaan yrityksen on jatkuvasti haettava uusia, kilpailukykyä lisääviä asioita. IT on helppo paikka aloittaa, koska pienillä asioilla voidaan vähentää työmäärää huomattavasti. Saadaan siis enemmän aikaan pienemmillä henkilöstökuluilla, tästä on kysymys, kun rakennetaan kilpailukykyä. Office Managementin IT-ulkoistusratkaisu mahdollistaa nopean siirtymän moderniin, tehokkaaseen ja ennen kaikkea mielekkääseen työskentelyyn.

Onko tästä yritykselleni mitään hyötyä ja miten voin vertailla Ulkoistuskonseptinne hintaa ja hyötyjä nykyiseen systeemiin?

Helposti. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen vertailulaskelma. Alle 30 minuutin puhelinkeskustelun tai paikan päällä käynnin jälkeen sinulla on selkeä laskelma, paljonko maksat nykyisestä IT-infrasta ja paljonko Office Managementin IT-ulkoistuskonsepti maksaa. Tulet yllättymään siitä, että yleensä Office Managementin konsepti on 10-30% edullisempi kuin, mitä nyt joka tapauksessa maksat. Ihan totta – tämä on aina edullisempi tapa hankkia ja ylläpitää oma IT-infra. Syynä siihen on se, että pilvestä tuotettuna IT-infra on aina edullisempaa kuin paikallisesti tuotettuna. Toinen syy on se, että vakioitu IT-infra yhdistettynä koulutettuun & motivoituneeseen henkilöstöön tuottaa murto-osan aikaisemmasta tukimäärästä. Tähän kiteytyy myös Office Managementin liikeidea: Rakennamme toimivia IT-ympäristöjä edullisemmin, kuin asiakas pystyy itse tuottamaan. Missiomme on lopettaa maailmasta turha IT-tuki.

Miksi nykyinen IT-kumppanimme ei tarjoa samanlaista pakettia?

Kyse on vanhasta ansaintalogiikasta. Suurin osa IT-taloista elää tuntilaskutuksesta. Näitä laskuja syntyy yksi kerrallaan, kun asennetaan muutama uusi kone tai annetaan lähitukea. Mikä intressi silloin on tehdä kertavakiointeja tai rakentaa pilvi-infra, joka lopettaa lähituen tarpeen? Laske huviksesi, montako tikettiä tai asennuskeikkaa yritykseltäsi on laskutettu viimeisen vuoden aikana?

IT-ulkoistaminen ja pilvipalvelut pakottavat muuttamaan perinteisten IT-yritysten ansaintalogiikkaa. Office Management elää kokonaisuuksista – ei yksittäisen tuotteen tai ratkaisun toimittamisesta. Office Managementilla on sama intressi kuin asiakkaalla; mahdollistaa tehokas työskentely ilman turhaa tukipalvelua. Vertaamme usein toimintaamme sairaanhoitoon; Vanhat IT-firmat hoitavat sairaita kun Office Management ennaltaehkäisee sairauksien syntyä. Ja tarjoaa laajan palvelun, jos virus pääsee yllättämään tai kone hajoamaan…

Tietokone on jumissa tai käyttäytyy oudosti?

Yleisin apu tähän on yksinkertaisesti käynnistää tietokone uudelleen.
Mikäli tietokonetta ei pystytä sammuttamaan, voidaan tietokone sammuttaa pakotetusti pitämällä
virtanäppäintä pohjassa 5sek, jonka jälkeen tietokone voidaan käynnistää uudelleen virtanäppäimestä.

Tietokone on täysin pimeänä tai ei käynnisty?

Yleisin syy on, ettei tietokone saa virtaa. Ennen huollon tilaamista kannattaa kuitenkin vielä kokeilla toisella laturilla ja varmistaa, ettei vika ole tietokoneen laturissa. Yleensä konseptiasiakkailla on useita samanlaisia laitteita ja käyttäjä voi siten mahdollisesti lainata laturia kunnes uusi saadaan toimitettua.

Internetyhteys ei toimi?

1.) Jos ongelma koskee pelkästään soittajaa?

 • Varmista, että langattoman verkon näppäin palaa aktiivisena. Tämä löytyy usein tietokoneen oikeasta ylä nurkasta.
  keyboard-300x81HP Tietokoneissa sininen (aktiivinen), oranssi (ei aktiivinen).
 • Varmista, että olet kirjautuneena verkkoon. Avoinna olevat verkot löydät oikealta alareunasta klikkaamalla verkko-kuvaketta;faq-img2

2.) Jos ongelma koskee kaikkia käyttäjiä?

 • Käynnistä modeemi uudelleen.
 • Jos ongelma jatkuu, soita ko. internetpalvelun toimittajalle.
  Mikäli olet konseptiasiakkaamme ja käytössänne on Elisan internetyhteys, voimme selvittää
  vikatilanteen puolestanne Elisan teknisentuen kanssa.

Toimisto 365 – salasanat

1.) Salasana on unohtunut tai vanhentunutSoita asiakaspalveluumme, niin voimme resetoida tunnuksesi.

2.) Salasanan vaihtaminen, ohje miten tehdään

 • Toimisto 365 asiakkaat voivat vaihtaa salasanansa kirjautumalla Microsoftin sähköpostipalveluun internetselaimella osoitteessa: http://mail.office365.com
 • Nimi: käyttäjän sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@nullyritys.fi Salasana: nykyinen salasanasi
 • Oikealta yläkulmasta valitaan “hammasratasta muistuttava kuvake” ja kohta “Asetukset“, tämän jälkeen oikealta valikosta kohta “Vaihda salasana
 • HUOM: Uusi salasana täytyy syöttää vaihtamisen jälkeen kaikkiin laitteisiin, joihin ko. sähköpostitili on kytkettynä. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.