FIKSUMMIN YHDESSÄ
TYÖPAJA

Tervetuloa Yhdessä fiksummin – Työpajaan!

Fiksummin Yhdessä on maksuton työpaja joka antaa katsauksen huomisen työtapoihin jo tänään Office 365:n avulla. Työpajan järjestää Office Management Oy yhteistyössä Microsoft Oy:n kanssa.

Varaa maksuton työpaja nyt!

Ota ensimmäinen askel moderneja työtapoja kohti ja valitse sinulle sopiva työpajapäivä varauslomakkeelta. Tule yksin tai osallistu kollegasi kanssa.

Varaa työpaja tästä

Mitä?

Fiksummin Yhdessä on maksuton 3h työpaja. Sijoitus joka maksaa itsensä takaisin parempina työpäivinä ja aikaansaamisena. Työpajassa pääset henkilökohtaisesti kokemaan Office 365:n kokonaisvaltaisia ominaisuuksia.

Milloin?

Järjestämme työpajoja säännöllisesti Microsoft Talolla Keilalahdentie 2-4, Espoo

Miten?

Näe itse miten pilvipohjaiset liiketoimintasovellukset, dataan perustuva päätöksenteko ja moderni yhteistyö auttavat saamaan enemmän aikaan yhdessä.

Työpajat

Seuraavien työpajojen päivämäärät
(10 paikkaa päivämäärää kohti ilmoittaudu ajoissa!)

AIKA

1. huhtikuuta 2020
15. huhtikuuta 2020
22. huhtikuuta 2020
29. huhtikuuta 2020
6. toukokuuta 2020
13. toukokuuta 2020
27. toukokuuta 2020
3. kesäkuuta 2020
10. kesäkuuta 2020
17. kesäkuuta 2020

Paikka

Microsoft Talo, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo

AGENDA

08:30-09:00 Aamiainen 09:00-12:00 Tehokasta yhteistyötä, mistä ja milloin vain Office 365:n avulla

Miksi osallistua työpajaan?

Työpaja lyhyesti!

Aloitamme tutustumalla yleisimpiin ja päivittäisiin työtilanteisiin. Esimerkiksi kuinka pysyä tuottavana liikkuessasi ja kuinka tehdä yhteistyötä kollegoidesi kanssa tehokkaammin viestinnän ja asiakirjojen jakamisen avulla. Lupaamme sekä wow-hetkiä että aha-kokemuksia siitä, kuinka tehostaa työpäiväsi.

Konkretiaa, ei pelkkää puhetta ja pohdintaa!

Työpajamme on suunniteltu olemaan vuorovaikutteinen ja inspiroiva. Opastamme sinua ja saat erityisiä neuvoja siitä kuinka saada entistä enemmän hyötyä Microsoftin Office365:stä omassa yrityksessäsi.

Jatkuvaa kehittämistä!

Tarjoamme näitä työpajoja uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Työpajat on suunnattu organisaationne johdolle ja esimiehille. Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme, että osallistujia olisi 1–2 / yritys. Suuresta kiinnostuksesta johtuen, tarjoamme työpajoja säännöllisesti. Työpajan jälkeen oppimista ja työtapojen kehittämistä voidaan räätälöidä organisaationne toiminnan ja tarpeiden mukaan

Missiomme

Pienillä tai keskisuurilla yrityksillä on myös osa tulevaisuuden markkinoilla ja yhteiskunnan digitaalisessa kehityksessä. Meidän tehtävämme on tarjota yrityksellesi oikeat olosuhteet ja työkalut tehokkaampaan työskentelyyn.

LIIKETOIMITANNE KEHITYS ON MEIDÄN INTOHIMOMME!

Tehtävämme on tarjota yrityksille oikeat työkalut kehittää liiketoimintaa ja parantaa tulosta IT:n avulla.

TEITÄ VARTEN

Tarjoamme sinulle palveluita ja osaamistamme, jotka auttavat yritystänne hyödyntämään ja ottamaan käyttöön uusinta tekniikkaa. Saat käytännölliset ja toimivat pilvipohjaiset IT-palvelut joiden toimittamisesta vastaa asiaan sitoutunut henkilöstömme.

PAIKALLISESTI

Suomen lisäksi toimimme muualla Pohjoismaissa joka takaa yrityksellesi laajan tuen ICT:n eri osa- alueilta. Asiakkaanamme saat käyttöösi osaamisemme ja pitkän kokemuksemme.

Lue lisää uusista pilvipohjaisista IT-ratkaisuista, ja sitoutuneista ihmisistä, jotka auttavat sinua hyödyntämään uusinta tekniikkaa!

Vie minut tulevaisuuteen!