Yritysverkot

Pääsy verkkoon langattomasti

Skaalautuva verkko, jossa on hyvin suunniteltu infrastruktuuri, tarjoaa monia mahdollisuuksia. Pilvi-infrastruktuurissa voit myös ajaa palveluna käyttäjän sovelluksia, kuten O 365. Se mahdollistaa järjestelmässäsi korkean luotettavuuden ja käytettävyyden, tekee toimintasi skaalautuvaksi ja lisää tuottavuutta parantamalla yhteistyötä. Eli yksinkertaisesti, pääset verkkoon langattomasti.

OTA YHTEYTTÄ

Toimivan verkon perusta

Yhteys

Hyvin suunnitellussa verkossa saat nopean ja vakaan Internet-yhteyden, jossa on korkea luotettavuus- ja turvallisuustaso.

Palomuuri

Havaitsee ja neutraloi mahdolliset uhat ennen kuin ne aiheuttavat vaaraa. Saatavana myös automaattiset päivitykset.

VLAN

Langaton verkko, joka tarjoaa entistä enemmän käytettävyyttä, turvallisuutta ja hallinnan helppoutta kaikille käyttäjille.

Kytkimet

Yrityksesi koosta riippumatta meillä on kytkimiä, joiden avulla voit yhdistää, laajentaa tai liittää verkkoon enemmän laitteita.

Jotta työpäiväsi sujuisi ongelmitta

Laadukas verkkoinfrastruktuuri on edellytys keskeytyksettömälle työpäivälle. Teemme yhteistyötä kaikkein luotettavimpien toimittajien kanssa, jotta työpäiväsi olisi aina tehokas. Varmistamme verkkosi korkean käytettävyyden kaikkien käyttäjien osalta. Huolehdimme tästä myös silloin, kun yrityksesi kasvu on hurjaa ja verkkoa pitää jatkuvasti laajentaa. Varmistamme myös aina, ettei toiminnan tietoturvasta eikä tietosuojasta muutostilanteissakaan tingitä.

Skaalautuvaa ja kustannustehokasta

Palvelinten käyttö pilvestä – niin kutsutun pilvipalvelimen kautta – on fiksu valinta monella tavalla. Saat verkkoosi lisää joustavuutta, käytettävyyttä ja skaalautuvuutta, minkä seurauksena kustannusten hallinta paranee. Vältät nimittäin investoinnit uusiin laitteisiin vanhentuneiden tilalle. Sillä tekniikka kehittyy raivoisan tahtiin. Pilvipalvelin yksinkertaisesti päivitetään, ja se on taas valmis. Parasta kuitenkin on, että pilvipalvelin sopii erikokoisille ja eri alojen yrityksille. Pienelle startup-yritykselle, jossa on vain muutamia palvelimia, on siitä yhtä suuri hyöty kuin suuyritykselle, jossa on satoja palvelimia.

Laajennettu käytettävyyspalvelu

Järjestelmien ja dokumenttien palauttamiskyky on olennainen asia liiketoiminnalle. Tämä koskee sekä työasemia että palvelimia. Sovitamme laitteen, määrän, aikavälin ja tietojen säilytysajan täysin tarpeittesi mukaan. Kaikki tietosi tallennetaan salattuina yrityksesi ulkopuolella sijaitsevaan laitteistoon, jossa ne ovat aina käytettävissäsi. Jos haluat vinkkejä ja neuvoja fiksuista varmuuskopiointiratkaisuista, saat luonnollisesti niitäkin. Ota meihin yhteyttä suoraan tai lue lisää kohdasta Tietoturva ja varmuuskopiointiratkaisut yksi painike edempänä.

Tarvitsetko neuvontaa?

Autamme sinua löytämään älykkään digitaalisen tietotekniikkaratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään ja palaamme asiaan kanssasi niin nopeasti kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.