Tulevaisuuden työpaikka

KESTÄVYYS

HOUKUTTELEVA TYÖYMPÄRISTÖ

JOUSTAVA YHTEISTYÖ

TURVALLISET PILVIRATKAISUT

TEKOÄLY

Kestävyys

Vastuu, joka meidän kaikkien on kannettava.

Kestävyydestä on tullut perusvaatimus. Ympäristötyö on muuttunut brändiä vahvistavasta projektista itsestäänselväksi kiinteäksi osaksi koko liiketoimintaa. Kestävyys edellyttää koko arvoketjun osalta sitoutumista ja tietoisuutta, tuotteista palveluista henkilöstöön ja pitkän aikavälin ilmastohaasteisiin.

Lataa raportti 

Houkutteleva
työympäristö

Toimisto rakentaa yhteisöllisyyttä.

Toimiston uusi rooli on houkutella työntekijöitä ja tämä asettaa vaatimuksia suunnittelulle. Työntekijöiden viihtyvyys ja kehittyminen edellyttävät houkutteleva työympäristöä, jossa on oikeat työvälineet ja toimivat sisätilat. Työympäristön on helpotettava hyvää johtajuutta, yhteistyötä ja viestintää.

Lataa raportti 

Joustava
yhteistyö

Digifyysisyydestä tulee tavanomaista.

Hybridiratkaisujen aika on täällä. On oltava mahdollisuus valita joustavasti työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeiden perusteella. Siksi kaikilla on oltava käytettävissään tehokkaita yhteistyötapoja ja edellytykset oikealle työympäristölle. Se lisää digitaalisten ratkaisujen, kuten video- ja mediatekniikan, kysyntää virtuaalisissa ja fyysisissä kokoushuoneissa.

Lataa raportti 

Turvalliset
pilviratkaisut

Yksi nykyaikaisen työelämän tärkeimmistä edellytyksistä.

Joustavat ja toisiinsa liittyvät työmenetelmät ovat uusi todellisuutemme. Ja kun yhä useampi yrityksen toiminnoista tapahtuu toimiston palomuurin ulkopuolella, luo se lisäpaineita tietoturvaan liittyvissä ongelmissa ja pilven haavoittuvuuteen liittyvissä asioissa. IT:n pilviratkaisut voivatkin olla yhteistyön kannalta yksi nykyaikaisen työelämän infrastruktuurin tärkeimmistä kehityssuunnista.

Lataa raportti 

Tekoäly

Ratkaiseva infrastruktuurin kehittäminen.

Tekoälystä on tulossa yhä enemmän itsestäänselvyys, kun se integroidaan palveluratkaisuihin ja työpaikkoihin. Älykkäät algoritmit lisäävät tietojen käsittelykapasiteettia, auttavat tekemään päätöksiä sekä vapauttamaan ihmiset yksitoikkoisista työstä. Tekoälystä on muodostumassa tulevaisuuden välttämättömyys jotta voimme paremmin asettaa asioita tärkeysjärjestykseen sekä saadaksemme paremman ymmärryksen käyttäytymisestä, tietojen analysyyeistä ja vuorovaikutuksesta.

Lataa raportti 
avatar of AI ellipse

Hei, olen Rob ja autan sinua esimerkiksi tiedon analysoimisessa. Voinko auttaa sinua?

avatar of person

Minä:
Kyllä kiitos!

avatar of AI ellipse

Miten voin auttaa sinua?

avatar of person

Minä:
Haluaisin analysoida tästä taulukosta takaisin­maksutuottoni…