Tomi Tihekari aloittaa Office Managementin uutena toimitusjohtajana 26.6.2023

Tomi Tihekari aloittaa tänään Office Management Oy:n uutena toimitusjohtajana. Tomi Tihekari on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2006 lähtien ja on viimeisten vuosien aikana johtanut Atean Managed Services -yksikön myyntitiimiä.

”Haluan mahdollistaa Office Managementin kasvun jatkumisen uusien asiakkaiden suuntaan sekä parantaa kumppanuuksia nykyisten asiakkaiden kanssa tarjoamalla entistä laajempaa asiantuntijuutta IT-palveluissa. IT-alalla voidaan vaikuttaa isosti vastuullisuuden moniin osatekijöihin aina monimuotoisuudesta ympäristöasioihin. Vaalin rehtiä meininkiä niin asiakkaan suuntaan kun organisaation sisällä”, Tihekari sanoo.

Ala ja sen toimijat ovat Tihekarille tuttuja ja verkostoja on muodostunut vuosien saatossa runsaasti. Uudessa roolissaan Tihekari vahvistaa Office Managementin asemaa pk-sektorin yritysten IT-ulkoistuskumppanina, sekä hakee organisaatiolle vahvaa kasvua Suomen markkinoilla. Samalla organisaatio vahvistaa Pohjoismaista yhteistyötään tarjoten asiakkailleen parhaita kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja.

”Olen iloinen toivottaessani Tomin tervetulleeksi Office Managementille. Olen vakuuttunut, että Tomi luotsaa laajan ja kattavan IT- ja myyntikokemuksen ansiosta yrityksen Pohjoismaiden johtavaksi IT-yritykseksi. Laajan paikallisen markkinaymmärryksen ja aikaisempien tulostensa ansiosta Tomilla on kaikki edellykset johtaa meidät uusiin korkeuksiin”, sanoo Thomas Jakobsson IT/Documents yksikön VP ja johtaja.

Edellinen maajohtaja Mikko Saarto siirtyy uusiin tehtäviin toiselle työnantajalle.

Lisätietoja:

Thomas Jakobsson                                                

VP & Head of IT/Document solutions

Puh. +46 10 858 4152 

 

Tomi Tihekari                            

Toimitusjohtaja 26.6.2023                                        

Puh. +358 44 738 7883

 

Office Management on Pohjoismainen IT alaan erikoistunut palveluorganisaatio. Yritys on perustettu Ruotsissa 1993 ja se työllistää tällä hetkellä yli 400 henkilöä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa yrityksellä on toimipisteet Espoossa ja Tampereella palvellen Suomessa yli 700 yritystä.

Liknande artiklar