Tiedote

Tiedote

Tehokkuutta urheilun tietohallintoon

 

Tiedote. Julkaistu: 04.11.2016 klo 12:31

 

Suomalaisen liikunnan ja urheilun kattojärjestö Valo, yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa, tarjoaa jäsenilleen 1.11.2016 alkaen liikunta- ja urheilujärjestöjen sekä seurojen tarpeisiin kehitetyn OM Sport -IT-palvelupaketin.

Tavoitteena on tehostaa Valon jäsenjärjestöjen keskinäistä yhteistyötä sekä kehittää ja helpottaa niiden toimintaa. Pilvipohjainen palvelu takaa pääsyn tärkeisiin järjestelmiin ja tarvittaviin ohjelmiin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta, myös kentän ja kaukalon laidalla. Ratkaisun on Valolle kehittänyt Office Management, joka myös tuottaa siihen kuuluvat palvelut.

”Urheilujärjestöjen ydintekeminen ja osaaminen pitää olla urheilun ja liikunnan edistämisessä. Harvalla liitolla on riittävästi aikaa tai osaamista hoitaa IT-asiat tehokkaasti. Halusimme tarjota jäsenjärjestöillemme modernin IT-kokonaispalvelun, joka on samalla kustannustehokas ja helppo ottaa käyttöön, jotta liittojen ja seurojen henkilöstö voi keskittyä olennaiseen, siihen että suomalaiset liikkuvat enemmän ja että suomalainen huippu-urheilu menestyy”, kertoo Valo ry:n talousjohtaja Arto Kuusisto.

Valo ja Olympiakomitea yhdistyvät vuoden 2017 alussa. Uuden Olympiakomitean piiriin tulee uusia järjestöjä ja sidosryhmiä. OM Sport -ratkaisu on suunniteltu tukemaan uuteen toimintamalliin siirtymistä. Olympiakomitea on ollut suunnittelussa mukana alusta asti.

Office Management tuottaa OM Sport -ratkaisuun sisältyvät asennus-, ylläpito-, tuki- ja koulutuspalvelut. Lisäksi Microsoft on hankkeessa mukana ohjelmistokumppanina ja HP laitekumppanina.

”Microsoftin Office 365 -pilvipalvelu on käytössä erittäin laajasti suomalaisissa pk-yrityksissä. Menestyvien joukkueiden tapaan näissä organisaatioissa on saavutettu merkittäviä etuja ja tuloksia parantamalla yhteistoimintaa. Luomalla edellytykset joustavalle ja liikkuvalle työlle työntekijät pystyvät käyttämään omia vahvuuksiaan. Vähintäänkin samanlainen potentiaali digiloikkaan on suomalaisessa järjestökentässä, johon voimme nyt tarjota ratkaisuja yhdessä kumppanimme Office Managementin kanssa mahdollistaen huiman digiloikan lisäksi myös onnistuneen alastulon”, sanoo Markku Pulkkinen, johtaja, keskisuuret ja pk-asiakkuudet sekä kumppanuudet, Microsoft Oy.

”Suomalaiset liikunta- ja urheilujärjestöt joutuvat nykyään ajattelemaan paljon työn tehokkuutta ja sitä, miten asioita voidaan tehdä kätevämmin, helpommin ja kustannustehokkaammin myös toimiston ulkopuolella. OM Sport mahdollistaa kaiken tämän ja tuo samalla suomalaisen urheilun digiaikaan”, kertoo Office Managementin maajohtaja Jaakko Sippola. ”Mitään määrällisiä tavoitteita palvelun käyttöönotolle ei ole asetettu, mutta mitä suurempi osa jäsenjärjestöistä siirtyy käyttämään palvelua, sitä suuremmat edut ne yhtenäisen ratkaisun kautta saavat. Microsoftin palvelutarjoama mahdollistaa helpon skaalautumisen oli sitten kyseessä pieni seura tai suuren kaupungin urheiluseura, jolla on paljon harrastajia monissa lajeissa.”

OM Sport
OM Sport -palvelupaketti sisältää koko IT-infrastruktuurin ulkoistamisen: laitteet ja ohjelmistot, asennuksen, koulutuksen ja tuen kiinteään kuukausihintaan. HP tarjoaa etuja laitehinnoissa ja Microsoft lisensoinneissa. Office Management tuottaa ratkaisuun kuuluvat palvelut erityishinnoin: asennus-, ylläpito-, tuki- ja koulutuspalvelut tarjotaan kaikille Valon jäsenjärjestöille samaan hintaan. OM Sport on saatavilla kaikille suomalaisille urheilujärjestöille, jotka ovat sidoksissa Olympiakomiteaan ja Valoon, sekä niiden alaisille liitoille ja seuroille.

Lisätietoja:
Office Management: maajohtaja Jaakko Sippola, puh. 050 577 5520, jaakko.sippola@nullofficemanagement.fi
Valo/Olympiakomitea: talousjohtaja Arto Kuusisto, puh. 0400 613 014, arto.kuusisto@nullvalo.fi

Valo ry/Suomen Olympiakomitea ry
Liikunta ja urheilu ovat Suomen merkittävin kansanliike. Jokaisen hyvinvointi rakentuu liikunnalliselle arjelle. Huippu-urheilijat inspiroivat ja tarjoavat meille unohtumattomia elämyksiä. Seurat ovat liikunta- ja urheiluyhteisön sykkivä sydän. Valo ja Olympiakomitea fuusioituvat, jotta liikunnan ja urheilun kokonaisuus toimii vaikuttavasti, inspiroivasti ja tuloksellisesti. Yhdessä.

Uusi Olympiakomitea aloittaa toimintansa 1.1.2017 Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden alussa.

Office Management
Office Management on pohjoismainen IT- ja toimistotekniikkakokonaisratkaisuja pk-yrityksille ja yhteisöille tuottava yritys, jonka liikevaihto on noin 90 milj. euroa (2015). Toimipisteet sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa ja henkilökuntaa on noin 350.

 

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.