Takaisin toimistoon

Oletko valmis uuteen normaaliin?

Pandemian ja eristäytymisen jälkeen palataan aivan uuteen arkeen. Moni on havainnut etätyön hyödyt ja toimisto kilpailee nyt kotitoimistojen kanssa. Joustavan yhteistyön hybridiratkaisujen kysyntä kasvaa nopeasti.

Mitä työpaikkasi tarvitsee sopeutuakseen uuteen normaaliin? Tutustu alla olevaan tarkistuslistaamme.

1. Strategia uusiin tarpeisiin

Pandemian myötä digiaika syöksyi elämäämme raketin nopeudella ja jouduimme oppimaan uusia toimintatapoja lyhyessä ajassa. Turvallisista pilviratkaisuista, videokokoustyökaluista ja kotitoimiston ergonomiasta tuli ilmeisiä vaatimuksia. Pandemia on myös muuttanut tapaa, jolla näemme etätyön, joka on osoittautunut tehokkaaksi.

Kysymys on nyt siitä, miten liiketoimintaasi viedään eteenpäin uusien edellytysten mukaisesti. Luo selkeä strategia ja muokkaa työtapoja yrityksesi tarpeiden mukaan. Tämän pohjalta voit luoda työpaikan, joka on mukautettu työntekijöillesi, teknisiin haasteisiin ja tulevaan työelämään.

2. Kannustava ja inspiroiva työympäristö

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

3. Hybridikokouksia tukevat kokoustilat

Videoneuvotteluista ja Teams-kokouksista on tullut olennainen osa työelämää, eikä tarve hiivu, kun palaamme toimistolle. Joustavat työtavat ovat täällä jäädäkseen, ja tarve hybridikokouksille, joissa olemme osittain paikan päällä ja osittain yhteydessä etänä, kasvaa.

Suuren kokoushuoneen sijaan voi olla tarvetta useille pienille kokoushuoneille ja niin sanotuille hiljaisille huoneille, joissa työntekijät voivat työskennellä häiriöttä. On tärkeää mukauttaa tekniikkaa niin, ettei ole väliä, missä työntekijä fyysisesti istuu ja työskentelee.

4. Uusiin työskentelytapoihin mukautettu tietoturva

Nyt kun suuri osa työstä siirretään pilveen, kotiin ja yrityspalomuurin ulkopuolelle, on tärkeää, ettei tietoturvaa unohdeta. Muista asettaa etusijalle turvalliset IT-ratkaisut, jotka suojaavat liikesalaisuuksia, arkaluontoisia tietoja ja estävät yrityksesi kaappaamisen.

Olemme kehittäneet tietoturvapalveluja, joiden avulla voit tuntea olosi turvalliseksi, vaikka tiedot ovat pilvessä. Neuvoja saat ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Jätä numerosi niin soitamme sinulle takaisin.