Yritykset

Yritykset

Case: Arja Raukola Oy

Henkilöstöpalveluihin erikoistunut Arja Raukola Oy halusi yhtenäisen IT-ympäristön ja asiantuntijan hoitamaan yrityksen IT-asiat. Ulkoistuksen ansiosta Arja Raukola Oy on säästänyt It-kuluissaan jopa 70%.

 

 

Case: Some Hunters Oy

Henkilöstön suorahakuyhtiö Some Hunters Oy:n toimitusjohtaja Heikki Wahlroos halusi ammattilaisen hoitamaan yrityksensä IT-asioita. Wahlroosille on tärkeää, että IT-ympäristö on kunnossa, sillä henkilöstön tulot ovat riippuvaisia työvälineiden toimivuudesta. Hän painottaa myös, että Office Managementin kautta saa kätevästi valmiiksi asennetut tietokoneet tarvittavine ohjelmineen uusille aloittaville työntekijöille.

Katso video, mistä syistä Some Hunters Oy päätyi Office Managementin asiakkaaksi:

 

 

Case: Procountor-tilitoimisto EMU Oy

Procountor-tilitoimisto EMU Oy päätyi ulkoistamaan IT-ympäristönsä Office Managementille, jotta sekalainen laite- ja ohjelmakanta saataisiin yhtenäiseksi.  EMU Oy:n toimitusjohtaja Samuli Saviala pitää erityisen tärkeänä sitä, että IT-ympäristön ylläpitoon ei tarvitse enää käyttää yrityksen omia resursseja, vaan IT-tuen sekä ylläpidon huolehtii Office Management.

Katso video, miksi tilitoimisto EMU Oy päätyi siirtymään Office Managementin asiakkaaksi:

 

Case: Tilitoimisto S Astola

Tilitoimisto S. Astolan tarve yhteistyöhön Office Managementin kanssa lähti koneiden uusimisesta. Työntekijöiden pöytäkoneet vaihtuivat uusiin kannettaviin ja käyttöön otettiin pilvipalvelin.

Uudet koneet ja pilvipalvelin ovat olleet käytössä marras-joulukuun vaihteesta 2012 ja toimitusjohtaja Sari Astola huomaa toiminnan jo tehostuneen. Käyttöönotossa ei tullut mutkia matkaan ja uudet koneet sekä pilvipalvelin otettiin käyttöön tunnin perehdytyksen jälkeen. Toimitusjohtaja Astolan mukaan tärkeintä on, että nyt yhteisiin hakemistoihin pääsee käsiksi missä vaan, eikä vain toimiston tiloissa: ”Se helpottaa työntekoa.”

Suurin etu on se, ettei tarvitse huolehtia serveriongelmista, ” Astola summaa ja lisää vielä: ”Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen siihen miten kaikki meni.  On ensiarvoisen tärkeää, että koneet ja laitteet toimivat.”

 

Case: Kiinteistömaailma Espoon keskus

CE0320D0E0302C5EFC051260CCC1FAD2_2_l_jpghenriksson

Kiinteistömaailman franchising yrittäjä Christoffer Henriksson pohti IT-palveluidensa yhtenäistämistä ja sai suosituksen toisesta Kiinteistömaailman asuntomyymälästä, jossa oli tehty kokonaisvaltainen IT-palveluiden ja laitteiden uudistus.

”Halusimme yhtenäistää kaikki tietokoneemme, jotta ne ovat samaa mallia sekä saman ikäisiä. Lisäksi halusimme varmuutta kuukausikuluihin. Office Managementilta saimme kokonaisvaltaisen paketin kiinteällä kuukausihinnalla, johon kuului koneiden lisäksi tuki ja tietoturva,” Henriksson kertoo.

”Aikaisemmin meillä oli pelkät tietokoneet kuukausihinnalla. Mutta halusimme, että joku pitää myös huolen koneista. Office Managementilla pakettiin kuuluu myös koneista huolehtiminen,” Henriksson täsmentää.

Kun päätös Office Managementin palveluihin siirtymisestä oli syntynyt, Espoon keskuksen Kiinteistömaailman IT asiat alkoivat hoitua saman tien.

”Palvelu toimi todella hyvin ja nopeasti. Lisäksi saimme vielä koulutuksen uusiin koneisiin ja vaihtuneisiin ohjelmiin”, Henriksson kertoo.

Henriksson arvostaa Office Managementin nopeaa asiakaspalvelua. Mikäli kysyttävää on tullut, vastauksen on saanut heti soittamalla asiakaspalveluun.

 

Case: Eiran aikuislukio

Sähköposti- ja kalenterijärjestelmät alkoivat olla tiensä päässä

Eiran aikuislukion sähköposti- ja kalenterijärjestelmät alkoivat olla tiensä päässä. Olikin aika päivittää tilanne. Eiran aikuislukion It-päällikkö Göran Strömstén kertoo, että koulussa pohdittiin kahta vaihtoehtoa, jolla tämä ongelma ratkaistaisiin. Ensimmäisenä vaihtoehtona olisi ollut siirtyminen omaan exchange sähköpostijärjestelmään. Oman exchange-järjestelmän hallinnoiminen olisi kuitenkin vaatinut huomattavasti henkilökunnan resursseja. Toisena vaihtoehtona oli siirtyminen pilvipalveluun.

”Päädyimme Office 365-palveluun, koska pilvipalveluissa on tietyt etunsa. Esimerkiksi turvatallennus on tärkeä ominaisuus, jonka pilvipalvelu mahdollistaa”, toteaa Göran Strömstén. Koska kyseessä oli suuri 110 henkilöä kattava migraatio, Strömstén päätti kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Office Managementin palveluihin päädyttiin, koska niitä oli aiemminkin käytetty Eiran aikuislukion tarpeisiin.

”Office Managementin kanssa kaikki aikaisemmat projektit olivat sujuneet hyvin. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat ajallaan. Sen vuoksi päätimme käyttää heidän palveluitaan myös tällä kertaa”, Strömstén kertoo. Strömsten oli odottanut, että uuden sähköpostijärjestelmän käyttöönottovaiheessa olisi tullut enemmän yllätyksiä. Hän kuitenkin toteaa, että kaikki sujui nopeasti ja kivuttomasti tälläkin kertaa. Strömstén arvostaa erityisesti Office Managementin asiantuntemusta ja aikataulujen pitävyyttä.

 

Case: Kiinteistömaailma Columbus ja Itäkeskus

Marko-Valimaki

Vaivattomasti kohti vakaampaa järjestelmää

Marko Välimäen omistaman franchising-yrityksen emoketju uudisti ja päivitti käyttämiään IT-työkaluja. Samalla oli aika laittaa myös oman yrityksen tietotekniikka kerralla kuntoon.
Kiinteistömaailma Columbuksen ja Itäkeskuksen omistajana Välimäen päivät ovat hektisiä. IT-asioissa päätettiinkin etsiä kumppani, joka olisi täysin luotettava ja ehdottoman ammattitaitoinen. ”Vaadimme IT-asioistamme vastaavalta taholta paljon, sillä halusimme itse voida keskittyä omaan ydinosaamiseemme”, toteaa Välimäki. Hän myös halusi palveluntarjoajan, johon voisi tarvittaessa turvautua, luottavaisin mielin.

Kiinteistömaailma-ketju tuki Välimäkeä antamalla potentiaalisen vaihtoehdon yhteistyökumppaniksi, mutta Välimäki ei päätynyt siihen. ”Koin heti alkuun Office Managementin olevan parempi ja mukautuvampi vaihtoehto. Tapasin edustajaa kuitenkin useasti, sillä päätös oli suuri, ja halusin olla täysin varma”, sanoo Välimäki. Toisen Kiinteistömaailman liikkeen antama suositus antoi lisäluottoa, ja Välimäki päätyi Office Managementiin.

Projekti oli iso, sillä kaikki yrityksen IT-asiat laitettiin uuteen uskoon: kiinteät tietokoneet vaihdettiin kannettaviin, otettiin käyttöön pilvipalvelut ja kommunikointia vahvistettiin virtuaalisin keinoin. Välimäki on todella tyytyväinen sekä lopputulokseen että koko projektin sujumiseen. ”Kaikki hoitui vaivattomasti ja ajallaan”, hän kiittelee. Erityiskiitosta Välimäki antaa joustavuudesta. ”Prosessin aikana nousi esille uusia tarpeita, jotka Office Management toteutti onnistuneesti.”

On suuri merkitys, minkä yrityksen kanssa tekee töitä, mutta se ei aina yksin riitä. Myös edustajalla on väliä. ”Tero Puranen on huipputyyppi ja alansa ammattilainen. Hänen myynti- ja kaupalliset taitonsa ovat omaa luokkaansa”, Välimäki kehuu. ”Ja asiakassuhteen jälkihoitoakaan ei unohdettu. Kaikki sujui todella hyvin”, hän lisää.

Marko Välimäki
Toimitusjohtaja
Kiinteistömaailma Columbus ja Itäkeskus

 

Case: Kiinteistömaailma Kauniainen

image003_original-200x300

Olemassa oleva IT-inframme oli vanhentunutta ja epävarmaa. Tietämättämme varmuuskopioimme tietoa päällekkäin, ja podimme epävarmuutta järjestelmän vakaudesta. Toimintahäiriöitäkin oli.
Kun sähköpostisovellus nyt vaihtui, koin ajan luontevaksi päivittää koko paketti. Office Management tarjosi aidosti kustannustehokkaan kokonaisratkaisun, jossa myös vanhat koneet lunastetaan tietoturvallisesti pois eivätkä jää näin vaivaksemme.

 

 

Halusin järkevään hintaan vaivattoman IT-arjen, jossa minun ei koskaan enää tarvitse miettiä yhtäkään IT-ongelmaa. Voin keskittyä välittämiseen!

Vesa Sandberg
toimitusjohtaja
Kiinteistömaailma Kauniainen

 

 

Case: Kisko Labs

antti-akonniemi-small

Kisko Labs hallitsee nyt IT-hankintansa

– IT-tilauksissa olimme joutuneet täyttämään lomakkeita järjettömiä määriä ennen kuin lopullinen tilaus oli kelvollinen toimittajalle. Sen lisäksi jouduimme itse hakemaan tilaamamme laitteet toimistolle. Emme myöskään olleet lainkaan varmoja aiemmin hankituista laitteista tai ohjelmistoista. Se tieto oli pitkälti mutu-tuntumaa, kertoo toimitusjohtaja Antti Akonniemi.

– Herlevi Capitalista laitteet toimitettiin meille nopeasti ja lisäksi saamme nyt hallinnoida laite- ja ohjelmistokantaamme Bitify:n avulla reaaliaikaisesti. Nyt meillä on homma hanskassa IT-puolellakin eikä kenenkään työaika valu hukkaan.

 

Case: Eduhouse Oy

antti-akonniemi-small

Eduhouse Oy siirtyi Office Management –konseptiin syys-lokakuussa 2015. Näin Janne Leinonen kuvailee miten siirtyminen sujui:

”Siirtyminen sujui mainiosti. Sain itsekin uuden, erittäin kevyen mutta tehokkaan kannettavan tietokoneen. Nyt kun sitä vertaa vanhaan kannettavaani, ero on melkoinen; Pääsen nopeasti milloin vain kiinni dokumentteihin, sähköpostiin ja esityksiini. Koulutuksessa kaikki on kiinni koulutusmateriaaleissa, joita käsittelen päivittäin paljon. Nyt minulla on tunne, että voin muutamassa sekunnissa milloin vain muokata, jakaa ja tarkastella materiaalejani. Siirtoprojekti sujui hienosti. Office Managementin projektipäällikkö Mona Suominen, projektivastaava Ville Pietikäinen ja kouluttaja Teemu Järvinen hoitivat oman tonttinsa loistavasti. Iso kiitos hyvästä koulutuksesta, jossa meidän kouluttajat saivat paljon niksejä ja vinkkejä miten tietokoneella voi hoitaa ison osan manuaalisista rutiineista. Koulutusyhtiönä olemme aina panostaneet ihmisiin yrityksessämme. Nyt huomaan, miten tärkeä osa menestymistä on myös hyvin toimiva IT.”

 

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.