Kierrätyspuhelin

Matkapuhelin palveluna – Kierrätyspalvelu, jossa ympäristö ja myös käyttäjäystävällisyys ovat keskiössä. Säästä jopa 60 % ostohinnasta ja vähintään 40 % hiilidioksidipäästöistä valitessasi kunnostetun puhelimen uuden sijaan.

Tee ilmasto kannalta älykäs valinta tällä räätälöidyllä palvelulla, joka antaa sinulle täyden hallinnan puhelinlaitteistoosi. Puhelimet vuokrataan ostamisen sijaan, ja etuna on, että tuotteet käytetään uudelleen, lunastetaan takaisin tai kierrätetään tuotteen kunnosta ja yrityksen toiveista riippuen.

Verkkoportaali antaa hyvän yleiskuvan sekä yritykselle että työntekijöille ja tilaukset ja sertifioinnit käsitellään helposti – sujuva varainhoito, joka vähentää myös ilmastovaikutuksia.

Kierrätyspuhelin-palvelu

Täydellinen kustannusten hallinta

Vähemmän hallintoa

Verkkoportaali moderniin resurssien hallintaan

Verkkoportaalissa on näkymä sekä järjestelmänvalvojalle että työntekijöille, mikä muuttaa täysin yrityksen matkapuhelinten hallinnan.

Työntekijät näkevät omaisuutensa, nykyiset käytännöt sekä nykyisen ja uuden matkapuhelimen arvon. Tilaukset voidaan tehdä suoraan portaalissa ja vastuussa oleva esimies voi helposti tarkistaa, vahvistaa tai hylätä tilaukset.

Järjestelmänvalvojan näkymässä on myös yleiskatsaus yrityksen mobiililaitteistosta, joka tarjoaa täyden kustannusten hallinnan ja suunnitteluturvallisuuden. Lisäksi voit tarkastella tilastoja ja päivittää matkapuhelin- ja budjettikäytäntöäsi.

 

Kiertotalous

Saatujen resurssien parempi käyttö

Tuotteiden valmistuksen, ostamisen ja hävittämisen sijaan kiertotaloudessa kaikkea valmistettua käytetään mahdollisimman pitkään. Kun tuote on eräänä päivänä käytetty loppuun, sitä kierrätetään ja käytetään uudelleen mahdollisimman paljon.

Green Mobilen toiminta perustuu tähän periaatteeseen ja yritys helpottaa asiakkaana siirtymistä ympäristöystävällisempään resurssien käyttöön, mikä tarkoittaa myös säästöjä, jos päätät käyttää matkapuhelimia uudelleen huolellisen kunnostuksen jälkeen.

 

Uusiokäyttö

Vähennä hiilidioksidipäästöjä ja -kustannuksia

Noin 24 kuukauden kuluttua tyhjennämme tiedot puhelimista, vaihdamme kuluneet osat ja pakkaamme ne uudelleen. Näin muut työntekijät tai toinen yritys voivat antaa puhelimille ja muille mobiililaitteille uuden elämän. Käyttämällä puhelinta uudelleen hiilidioksidia säästyy vähintään 40 %.

 

Kierrätys

Suojele ympäristöä kierrätysmateriaalilla

Toimimaton tuote puretaan toimivien osien löytämiseksi. Näitä osia voidaan sitten käyttää uudelleen muiden tuotteiden korjaamiseen. Jos osat ovat täysin käyttökelvottomia, ne lähetetään kierrätettäväksi ympäristöystävällisellä tavalla. Tällä tavoin luomme syklin, jossa ei-toivotut aineet eivät uhkaa päätyä väärään paikkaan.

 

Turvallinen tietojen poisto

Turvallisuus on etusijalla

Kun laitteesta poistetaan tiedot, on tärkeää, että tietojenpoisto suoritetaan turvallisesti. Tiedot korvataan ykkösillä ja nollilla nykyisessä laitteessa. Tämän jälkeen asiakas saa todistuksen siitä, että lähetetyn laitteen tiedot on tyhjennetty. Tästä todistuksesta löytyvät myös tiedot, kuten sarjanumero, malli ja valmistaja.

 

Ilmastopositiivinen puhelin

Puhu ilmastosta

Office Managementilla suhtaudumme ympäristöasioihin vakavasti ja olemme siksi erityisen ylpeitä voidessamme tarjota Suomen ensimmäisen ilmastopositiivisen yrityspuhelin- ja yhteyskeskuksen.

Ilmastopositiivisuus tarkoittaa, että kompensoimme päästöjä, joihin emme voi vaikuttaa tänään, plus hieman enemmänkin. Tee ilmaston kannalta älykäs valinta.

 

Kestävyyttä koko arvoketjussa

Strategiset kumppanimme

Kun sinusta tulee puhelinasiakkaamme, voit valita haluamasi operaattorin, mutta suosittelemme Tele2:ta, joka on kestävän kehityksen edelläkävijä. Tele2 AB on pohjoismaiden ja Baltian ensimmäinen teleoperaattori, joka on omassa toiminnassa ilmastoneutraali 100-prosenttisesti uusiutuvalla sähköllä ja muut päästöt ilmastokompensoituina.

Puzzel on strateginen kumppanimme yhteyskeskusratkaisuissa ja tukee meitä ilmastoaloitteissamme. Kompensoimme kaikki asiakkaidemme yhteyskeskusten päästöt.

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Jätä numerosi niin soitamme sinulle takaisin.