Puheratkaisut

Office Management toimii Elisan edustajana. Tarjoamme asiakkaillemme Elisan liittymiä, päätelaitteita, puhe- ja tietoliikenneratkaisuja.

Elisa on Suomessa matkaviestinnän edelläkävijä ja suurin Suomeen investoiva operaattori. Esimerkiksi vuonna 2012 Elisa investoi 193 miljoonaa euroa verkkojen parantamiseen. Suomalaisille se merkitsee jatkuvasti parempaa peittoaluetta, nopeampia ja häiriöttömämpiä yhteyksiä, sekä uusimpia teknologioita.
Yhä paremmat yhteysnopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta. Älypuhelimilla ja uusilla päätelaitteilla katsotaan videoita, surffataan webissä ja ladataan musiikkia. Siksi mobiiliverkon ominaisuuksien merkitys korostuu. On tärkeää, että operaattorin verkko toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.
Yhdistämällä tehokkaan älypuhelimen ja käyttäjän tarpeita varten suunnitellun puheliittymän parannat työntekijäsi tavoitettavuutta ja mobiilityöskentelymahdollisuutta.

Office Management suosittelee yrityskäyttöön Elisan liittymätyypit:
Yrityspakettiliittymä jossa yhdistetään käyttäjän tarpeen mukaan liittymäpaketin puheminuutit, tekstiviestien määrän sekä 4G datayhteyden nopeuden.
Yrityspooli on koko yrityksen käyttöön tuleva kiinteähintainen puheminuutteja sisältävä paketti.
Yrityspooliin on liitettävissä SMS paketit sekä mobiililaajakaistat Elisan tarjonnan mukaan.
Tehokkaat, toimistokäyttöön tarkoitetut älypuhelimet ovat helposti saatavilla Office Managementin kautta. Elisan asiakkaana valitset itse, mikäli maksat puhelimesi kertaostona tai 24 kk ajan osamaksulla.

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

531 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 26 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 113 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.