Langattomat vaihteet

Hyvin toimiva ja joustava puhelinvaihde toimii yrityksesi parhaana käyntikorttina. Tämän lisäksi, tarpeitanne vastaava puhelinvaihde parantaa tavoitettavuutta ja saattaa tuoda kustannussäästöjä.

Elisa tarjoaa yrityksille kahdenlaisia langattomia puhelinvaihderatkaisuja:

Elisa Puheratkaisu Vakio (MiniLava)

Palvelu mahdollistaa vaihteen ominaisuudet matkapuhelimiin. Yritykseen tulevia puheluita voidaan ohjata joustavasti eri vastauspaikkoihin tarpeen ja tilanteen mukaan.

Asiakas saa käyttöönsä 010-alkuisen yritysnumeron tai vaihtoehtoisesti toiselta operaattorilta siirrettävät valtakunnalliset yritysnumerot on mahdollista liittää palveluun. Palvelu on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan olemassa olevilla alueellisilla numeroilla.

Elisa Ring

Elisa Ring on verkosta tarjottava (SaaS) viestintäratkaisu yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Elisa Ring on kokonaisvaltainen viestintäjärjestelmä, johon voidaan liittää päätelaitteiksi matkapuhelimia, ohjelmistopuhelimia tai VoIP päätelaitteita. Elisa Ring soveltuu kahdenkymmenen (20) alaliittymän organisaatioista aina tuhansien työntekijöiden organisaatioihin. Palvelu rakentuu vakioiduista peruspalveluista sekä asiakaskohtaisesti valittavista vakioiduista lisäpalveluista.

Joustava vaihdepalvelu Elisa Ring ohjaa asiakkaasi oikeaan osoitteeseen. Päivittyvien tilatietojen ansiosta Elisa Ring tietää aina, mistä ja milloin ihmiset tavoittaa.

Yrityksesi vastuumyyjä tai asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää Elisan langattomista vaihdepalveluista.

 

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

531 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 26 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 113 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.