Neuvotteluhuoneratkaisut

Neuvotteluhuoneratkaisut

Nykyaikainen työpaikka on mobiili, joustava ja helposti saatavilla. Monissa yrityksissä työskennellään päivittäin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti, usein hyödyntäen AV-tekniikkaa ja videoneuvotteluja. Resurssien ja osaamisen hyödyntäminen, sijainnista riippumatta, asettaa vaatimuksia kokoushuoneille ja näissä olevaan tekniikkaan. Toimitamme laadukkaat ja ammattimaisesti toteutetut neuvotteluhuoneratkaisut yrityksille, jotka arvostavat ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia ja luotettavia ratkaisuja.

Jokaisessa neuvotteluhuoneessa on yksilölliset tarpeet. Toisissa tekniikan tulee tukea isoja kansainvälisiä konferensseja, kun toisissa riittää, että tekniikka mahdollistaa pieniä paikallisesti pidettäviä kokouksia. Meidän tehtävämme on varmistaa menestyksellisten kokousten mahdollistava neuvotteluhuonetekniikka.

Yhteydenottopyyntö

NEUVOTTELUTILOJEN ESITYSTEKNIIKKA PALVELUT

Säästä tunti tehokasta työaikaa jokaisen palaverin alusta!

Nykyaikaisilla AV-järjestelmillä yrityksen työteho paranee, työn mielekkyys kasvaa ja tällä on todettu olevan jopa työhyvinvointiin vaikuttava tekijä. On erittäin turhauttavaa yrittää aloittaa palaveri, kun laitteisto ei toimi ja sinun lisäksesi kahdeksan muun kollegan työaikaa käytetään ongelman ratkomiseen. Uuden laitteiston kk-hinnalla säästetään kustannuksia, ei nosteta niitä.

Tehosta yrityksesi viestintää!

Hyvällä infojärjestelmällä huolehdit yrityksesi sisäisestä sekä ulkoisesta viestinnästä, helposti selainpohjaisella järjestelmällä. Infojärjestelmällä on hyvä olla ”omistaja” joka vastaa järjestelmän sisällöstä kokonaisuutena. Käyttäjätunnuksilla hallinnoidaan helposti mitä kukin työntekijä voi järjestelmän sisällä tehdä. Hyvässä järjestelmässä rajapinnat erilaisiin tietolähteisiin saadaan kiinni ns. connectoreilla, joita monesti ovat mm. Microsoft Power BI, kalenterit, säätiedot, yms.

Haloo, kuuluuko?

Haloo, kuuluuko? Oletko siellä? (rahinaa, sihinää ja kahinaa) Kaikille varmasti tuttu tilanne palaverin alussa. Autamme asiakkaitamme helppokäyttöisiin äänentoistojärjestelmiin niin kokoustekniikassa kuin äänentoistossa yleensäkin. Usein myös tilat ovat kaikuisia, jolloin jälkikaiun hallintaan on syytä kiinnittää huomiota. Hyvä äänentoisto yhdistettynä hyvää huoneen akustiikkaan tekee kuulijassa ihmeitä!

Käyttöönotto / tuki

Asennusjälki on meille kunnia-asia. Asentajamme ovat mm. sähköpätevyystodistuksen omaavia ammattilaisia. Työn jälki on vertaansa vailla emmekä jätä jälkeemme savuavaa roskakasaa. Aina kuitenkin sattuu ja tapahtuu. Ja kun tapahtuu, on tärkeää saada apua pikaisesti paikalle. Asiakaslähtöinen tukitiimimme auttaa sinua heti puhelimitse ja tarvittaessa osaavat teknikkomme käyvät paikan päällä tarkistamassa tilanteen.

MIKSI VALITA PILVIRATKAISUT?

Skaalautuvuus

Optimoi, kehitä ja päivitä omaa pilveäsi yrityksesi kasvun tahdissa. Pilvi lisää joustavuutta yrityksen toimintaan sekä työntekijöille.

Luotettavuus

Käyttäessäsi ja hallitessasi sovelluksia pilvessä, varmistat järjestelmien korkealaatuisen käytettävyyden sekä luotettavuuden.

Turvallisuus ja tietosuoja

Hallitse pääsyä yrityksesi verkkoon ja valvo sen käyttöä suoraan pilvestä. Näin varmistat sekä turvallisuuden että tietosuojan.

Kustannustehokkuus

Pilvi-infrastruktuurissa sinun ei tarvitse jatkuvasti investoida laitteistoon, joten pystyt vähentämään laitekustannuksia pitkällä aikavälillä merkittävästi.

Olkaa yhteydessä minuun –toivon
saavani lisätietoja!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.