Tiedolla ohjaaminen

Tiedolla ohjaaminen eli datasta tarinaksi

Päivittäiseen tekemiseen liittyvien toimenpiteiden automatisointi säästää hermoja ja aikaa, joka tunnetusti on rahaa. Helpottamalla asioita usein myös tietojen oikeellisuuden taso paranee. Digitalisaation myötä meillä on nykyisin valtavat määrät tietoa, mutta usein manuaalinen tietojen analysointi, lisääminen ja päivittäminen koetaan turhauttavana. Tätä voidaan helpottaa nykyaikaisilla Office 365 -ratkaisulla kuten esim. Microsoft Power BI, Microsoft PowerApps ja Microsoft Flow.

Automatisoimalla kirjauksia ja käyttämällä Office 365 -työkaluja saadaan muodostettua helposti ymmärrettäviä raportteja tukemaan työtä ja analysoimaan tuloksia.

Dataa ei pidä piilottaa vaan se tulee olla näkyvillä esim. toimitilojen infonäytöillä (Power BI ja Office Management AV-ratkaisu.) ja helposti tarkistettavissa myös mobiililaitteilla.

Datan visualisiointi, esim. numerot ja päivämäärät voidaan muuttaa näkyvämmäksi ja helpommin hahmotettavaksi. Tällä saadaan aikaan oivalluksia, joita ei tavallisesta taulukkomuotoisesta datasta olisi löydetty.

Lisää vaihtoehtoja

Olkaa yhteydessä minuun –toivon
saavani lisätietoja!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.