Tulostimet

Digitalisaatio ei ole poistanut tulostimien tarpeellisuutta. Tulostimia ja kopiokoneita käytetään edelleen useimmissa yrityksissä. Osassa yrityksiä käytetään henkilökohtaisia tulostimia ja osassa laajempia monitoimilaitteita.

Tulostamisen vähentyessä, skannaaminen lisääntyy. Pyrimme poistamaan manuaalisia rutiineja ja tarjoamaan ratkaisuja dokumenttien hallintaan.

Monissa yrityksissä ei ajatella, että tulostin voi muodostaa tietoturva-aukon. Office Managementin tarjoamissa ratkaisuissa tietoturva on huomioitu myös tulostimien osalta. Tulostus ja skannaus on osana kokonaisuutta, jossa rajapinnat muihin OM:n tarjoamiin palveluihin on huomioitu.

LISÄÄ VAIHTOEHTOJA

TOIMISTO IT

Kun laitteet ja palvelut toimivat ajasta ja paikasta riippumatta, on lopputuloksena juuri yllä mainitut toiminnan tehostamiseen johtavat seikat. Samalla teillä on avaimet kädessänne palvella asiakkaitanne tehokkaammin.

Lue lisää »

VERKKORATKAISUT

Turvallinen ja luotettava verkkoratkaisu kuuluu jokaisen yrityksen ja yhteisön perustarpeisiin. Office Management valvoo pilvessä hallittavaa verkkonne toimivuutta.

Lue lisää »

PALVELINRATKAISUT

Office Management tarjoaa räätälöidyt palvelinratkaisut, riippumatta onko yrityksessänne tarvetta paikalliselle tai pilvessä toimivalle palvelimelle.

Lue lisää »
Olkaa yhteydessä minuun –toivon
saavani lisätietoja!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.