Toimisto IT

IT-palveluidemme avulla pyrimme lisäämään asiakkaidemme

  • työtehokkuutta
  • Työmielekkyyttä
  • Nostamaan tuottavuutta

Kun laitteet ja palvelut toimivat ajasta ja paikasta riippumatta, on lopputuloksena juuri yllä mainitut toiminnan tehostamiseen johtavat seikat. Samalla teillä on avaimet kädessänne palvella asiakkaitanne tehokkaammin.

Kiinteähintaisella palvelupaketilla ette kohtaa IT:n osalta ikäviä taloudellisia yllätyksiä ja budjetointi sekä kulujen seuranta helpottuu.

IT-projektin päätteeksi koulutamme henkilökunnallenne uudet palvelut. Näin varmistamme osaamistason noston ja helpon siirtymän uusien palveluiden käyttäjäksi.

Useat palvelupakettimme sisältävät myös rajattoman tuen toimittamillemme laitteille ja palveluille. Takuukorjaukset hoituvat laitetoimittajien valtuuttamien korjaajien toimesta. Teillä on yksi yhteydenottokanava, OM Customer Care Center, kaikkia vikatilanteita varten.

Tarjoamme myös yrityksenne neuvotteluhuoneratkaisut ja konsultointipalveluiden myötä mm. lisäkoulutusta, Office 365 -työkalujen käyttöönottoa, tiedolla ohjaamista ja asiantuntijapalveluita kuten ylläpitopalveluita ja ulkoistettua IT-päällikköä. Vaativampaan käyttöön tarjoamme myös laajempia tietoturvaratkaisuja.

Lisää vaihtoehtoja

Verkkoratkaisut

Turvallinen ja luotettava verkkoratkaisu kuuluu jokaisen yrityksen ja yhteisön perustarpeisiin. Office Management valvoo pilvessä hallittavaa verkkonne toimivuutta.

Lue lisää »

Tulostimet

Digitalisaatio ei ole poistanut tulostimien tarpeellisuutta. Tulostimia ja kopiokoneita käytetään edelleen useimmissa yrityksissä. Osassa yrityksiä käytetään henkilökohtaisia tulostimia ja osassa laajempia monitoimilaitteita.

Lue lisää »

Palvelinratkaisut

Office Management tarjoaa räätälöidyt palvelinratkaisut, riippumatta onko yrityksessänne tarvetta paikalliselle tai pilvessä toimivalle palvelimelle.

Lue lisää »
Olkaa yhteydessä minuun –toivon
saavani lisätietoja!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.