Palvelinratkaisut

Office Management tarjoaa räätälöidyt palvelinratkaisut, riippumatta onko yrityksessänne tarvetta paikalliselle tai pilvessä toimivalle palvelimelle.

Paikallinen palvelin toimitetaan Hyper-V pohjaisena, joka mahdollistaa palvelimien virtualisoinnin. Paikalliset palvelimet suunnitellaan ja toimitetaan yrityksen tarpeen mukaan yksittäisistä palvelimista vaativampiin palvelinkokonaisuuksiin.

Azure-pilvipalvelulla voidaan tuottaa virtuaalipalvelimia, -palveluita tai käyttää kehitysalustana.

Azuren ansiosta yrityksen tarpeet ovat entistä tarkemmin huomioitavissa ja räätälöitävissä, riippumatta tarvitsetko palvelimelle lisää levytilaa tai laajentaa palvelun toiminnallisuuksia. Palvelussa on käyttöpohjainen hinnoittelu.

Hybridi-ratkaisu on yhdistelmä paikallisia ja pilvestä tuotettuja palveluja. Ymmärrämme, ettei kaikkia palveluita pysty aina siirtämään pilveen. Tämän vuoksi hybridi-ratkaisulla voi tarpeen mukaan yhdistää kummankin palvelun parhaat puolet.

LISÄÄ VAIHTOEHTOJA

TOIMISTO IT

Kun laitteet ja palvelut toimivat ajasta ja paikasta riippumatta, on lopputuloksena juuri yllä mainitut toiminnan tehostamiseen johtavat seikat. Samalla teillä on avaimet kädessänne palvella asiakkaitanne tehokkaammin.

Lue lisää »

VERKKORATKAISUT

Turvallinen ja luotettava verkkoratkaisu kuuluu jokaisen yrityksen ja yhteisön perustarpeisiin. Office Management valvoo pilvessä hallittavaa verkkonne toimivuutta.

Lue lisää »

TULOSTIMET

Digitalisaatio ei ole poistanut tulostimien tarpeellisuutta. Tulostimia ja kopiokoneita käytetään edelleen useimmissa yrityksissä. Osassa yrityksiä käytetään henkilökohtaisia tulostimia ja osassa laajempia monitoimilaitteita.

Lue lisää »
Olkaa yhteydessä minuun –toivon
saavani lisätietoja!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.