Bitifysta tulee osa Office Managementia

Bitifysta tulee osa Office Managementia

Office-Management_1

Aloitamme uuden vuoden uuden, vahvan omistajan, Office Managementin, kanssa. Kyseessä on pohjoismainen IT-, viestintä- ja toimistopalvelujen kokonaisratkaisujen toimittaja. Yrityksen liikevaihto on 900 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja sillä on 350 työntekijää ja 8 toimipistettä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Vaihdamme Bitifyn nimen Office Managementiksi 26. helmikuuta, ja asiakkaamme siirtyvät osaksi 7 000 jäsenen pohjoismaista asiakaskuntaa, joka saa apua toimistojensa tehostamiseen. Säilytämme yrittäjähenkemme ja vahvan sitoutumisemme asiakkaisiin, mutta saamme mahdollisuuden tarjota sinulle, asiakkaallemme, tarjontaamme täydentäviä uusia palveluja.

Office Management on yksi harvoista pohjoismaisista toimittajista, jotka tarjoavat kokonaisratkaisuja koko toimistoon. Yritys perustettiin vuonna 1993, ja sen ensimmäinen palveluala oli tiedostonkäsittely. Sittemmin se on kasvanut koko 22-vuotisen historiansa ajan. Menestys perustuu yhdistelmään erikoisosaamista viidellä alueella – IT, puheratkaisut, tiedostonkäsittely, visuaalinen viestintä ja tilapalvelut – ja osaamiseen siinä, kuinka kokonaisratkaisun avulla voidaan säästää kustannuksissa ja tehostaa asiakkaan toimintaa. Office Managementilla on oma palvelu- ja tukiorganisaatio, johon kuuluu 150 taitavaa palvelu- ja tukiteknikkoa.

Bitifyn ostaminen on askel Office Managementin julkistamassa kasvustrategiassa, jonka kautta se pyrkii kasvamaan Pohjoismaiden johtavaksi kokonaisratkaisujen tarjoajaksi. Bitifylla on kokonaiskonsepti, joka mukailee hyvin kokonaisratkaisuamme. Lisäksi yrityskulttuurimme sopivat erittäin hyvin yhteen: molemmat yritykset ovat asiakaslähtöisiä ja niillä on vahva liiketoiminnallinen fokus. Odotamme innolla, että saamme toivottaa uudet asiakkaamme ja työtoverimme tervetulleiksi Office Managementiin, toteaa Office Managementin toimitusjohtaja Mats Ågren.

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.