Neuvotteluhuone­ratkaisut

Nykyaikainen työpaikka on mobiili, joustava ja helposti saatavilla. Monissa yrityksissä työskennellään päivittäin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti, usein hyödyntäen AV-tekniikkaa ja video­neuvotteluja. Resurssien ja osaamisen hyödyntäminen, sijainnista riippumatta, asettaa vaatimuksia kokoushuoneille ja näissä olevaan tekniikkaan.

Toimitamme laadukkaat ja ammattimaisesti toteutetut neuvotteluhuoneratkaisut yrityksille, jotka arvostavat ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia ja luotettavia ratkaisuja.

Jokaisessa neuvotteluhuoneessa on yksilölliset tarpeet

Toisissa tiloissa tekniikan tulee tukea isoja kansainvälisiä konferensseja, kun toisinaan riittää, että tekniikka mahdollistaa pieniä paikallisesti pidettäviä kokouksia. Meidän tehtävämme on varmistaa menestyksellisten kokousten mahdollistava neuvotteluhuonetekniikka.

 

Neuvottelutilojen esitystekniikka palvelut

Säästä tunti tehokasta työaikaa jokaisen palaverin alusta!

Nykyaikaisilla AV-järjestelmillä yrityksen työteho paranee, työn mielekkyys kasvaa ja tällä on todettu olevan jopa työhyvinvointiin vaikuttava tekijä. On erittäin turhauttavaa yrittää aloittaa palaveri, kun laitteisto ei toimi ja sinun lisäksesi kahdeksan muun kollegan työaikaa käytetään ongelman ratkomiseen. Uuden laitteiston kk-hinnalla säästetään kustannuksia, ei nosteta niitä.

 

Tehosta yrityksesi viestintää!

Hyvällä infojärjestelmällä huolehdit yrityksesi sisäisestä sekä ulkoisesta viestinnästä, helposti selainpohjaisella järjestelmällä. Infojärjestelmällä on hyvä olla ”omistaja” joka vastaa järjestelmän sisällöstä kokonaisuutena. Käyttäjätunnuksilla hallinnoidaan helposti mitä kukin työntekijä voi järjestelmän sisällä tehdä. Hyvässä järjestelmässä rajapinnat erilaisiin tietolähteisiin saadaan kiinni ns. connectoreilla, joita monesti ovat mm. Microsoft Power BI, kalenterit, säätiedot, yms.

 

Haloo, kuuluuko?

Haloo, kuuluuko? Oletko siellä? (rahinaa, sihinää ja kahinaa) Kaikille varmasti tuttu tilanne palaverin alussa. Autamme asiakkaitamme helppokäyttöisiin äänentoistojärjestelmiin niin kokoustekniikassa kuin äänentoistossa yleensäkin. Usein myös tilat ovat kaikuisia, jolloin jälkikaiun hallintaan on syytä kiinnittää huomiota. Hyvä äänentoisto yhdistettynä hyvää huoneen akustiikkaan tekee kuulijassa ihmeitä!

 

Käyttöönotto ja tuki

Asennusjälki on meille kunnia-asia. Työn jälki on vertaansa vailla emmekä jätä jälkeemme pahvilaatikoita tms. Ongelmatilanteita varten tuki on lähellä. Asiakaslähtöinen tukitiimimme auttaa sinua heti puhelimitse ja tarvittaessa osaavat teknikkomme käyvät paikan päällä tarkistamassa tilanteen.

 

Miksi valita pilviratkaisut?

Ota yhteyttä

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä?
Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!