Microsoft Sharepoint -ratkaisut

Microsoft Sharepoint -ratkaisut

Office Management toteuttaa MS Sharepoint Online ratkaisuja asiakkaan tarpeen mukaan.

Sharepoint tarjoaa laaja-alaisen kentän mahdollisuuksia niin extranet palveluista ryhmätyöskentelytyökaluihin. Sharepointin avulla voit työskennellä tiimissä missä ja milloin tahansa. Sen avulla töitä on helppo jakaa yrityksen sisäsäisesti tai ulkopuolisten osapuolien kesken. MS SharePoint on kätevä esimerkiksi työmatkoilla, sillä sen avulla voit jakaa tiedostoja ja pitää yhteyttä kollegoihisi esim. matkapuhelimen tai tabletin välityksellä.

MS Sharepoint on helppo ottaa käyttöön yrityksen keskitettynä dokumenttien hallintapaikkana. Jos yrityksessäsi skannataan paljon dokumentteja yhteisiin kansioihin, rakennetaan HP monitoimitulostimista suora skannausyhteys yrityksen SharePoint –järjestelmään. Näin työntekijän ei tarvitse ensin skannata dokumenttia koneelleen ja siirtää sitä SharePointiin, vaan skannaus Pilveen onnistuu muutaman napin takaata suoraan kopiokoneelta.

MS Sharepoint on osa Office Management IT-ulkoistuskonseptia ja totetutamme Sharepoint käyttöönottoja myös erillisenä kokonaisuutena.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme!

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.