Varmistus- ja virustorjunta

Varmistus- ja virustorjunta

Office Management kokonaisuudessa tietoturva ja tietojen varmistus otetaan vakavasti. Office Managementin tarjoamat tuotteet tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja varmistuksen yrityksenne tärkeisiin dokumentteihin. IT-ulkoistus sisältää kattavan virustorjunnan ja varmuuskopioinnin. Virustorjunta päivittyy automaattisesti, joten laitteidein tietoturva pysyy koko ajan korkealla tasolla.

Lisäksi ulkoistus varmistaa tietojen säilymisen myös siinä tilanteessa, jos laite häviää tai varastetaan. Etähallinnan avulla tietokone voidaan tyhjentää tiedostoista ja tiedot pysyvät tallessa eivätkä päädy vääriin käsiin. Varmistuksen avulla hävinneet tiedostot voidaan palauttaa. Ulkoistamisen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tietokoneiden ja laitteiden tietosuojasta tai virustorjunnasta itse. Voit nukkua yösi hyvin, koska yrityksen kannalta tärkeät tiedot ovat tallessa varmistuksemme avulla.

Varmistus- ja virustorjunta on aina automaattisesti osa Office Management IT-Ulkoistusratkaisua. Palveluita voidaan myös hankkia erikseen, kysy rohkeasti lisää!

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.