Pilvi- / Virtuaalipalvelin

Pilvi- / Virtuaalipalvelin

Office Management käyttää alustanaan Microsoft Azure ympäristöä.

Azure pilvipalvelimessa tietojenkäsittelykapasiteetti joustaa nopeasti tarpeittesi mukaan. Käyttöön pohjautuvan kustannusmallin ansiosta maksat vain siitä, mitä todella tarvitset ja käytät. Pilvipalvelin mahdollistaa sen, että voit skaalata järjestelmiä helposti suuremmiksi tai pienemmiksi. Et tarvitse etupainotteisia investointeja, vaan saat lisäresurssit käyttöösi heti, kun niille on tarvetta. Azure pilvipalvelin täyttää tarpeesi ja joustaa tilanteiden mukaan.

Microsoft Azure kuuluu osana Office Managementin IT-ulkoistuskonseptia. Idea on yksinkertainen; viemme Microsoft Office 365 –pilvipalvelun piiriin yrityksen sähköpostipalvelut (MS Exchange), tiedostonjakopalvelut (MS Sharepoint), kokous- ja videoneuvottelupalvelut (MS Lync), sisäisen viestinnän (MS Yammer) ja tarvittaessa yrityksen CRM/ERP –järjestelmän (MS Dynamics CRM). Loput yrityksen palvelin –palvelut viedään Microsoft Azure –alustaan, josta voidaan tuottaa mitä tahansa palveluita – yhdellä kirjautumisella. Näitä palveluita voi olla mm. yrityksen ERP –järjestelmät, ajohallintasysteemit, kirjanpitojärjestelmät, kulunvalvonta, tuotannon ohjaus yms. omat palvelinpalvelut. Palvelut voivat olla millä tahansa alustalla (MS Server, Linux, Unix), voivat käyttää mitä tahansa tietokantaa (MS SQL, MySQL, Oracle) ja voivat tarvita miten paljon kapasiteettia tahansa.

Microsoft Pilvi –ja virtuaalipalvelimet ovat osa Office Management IT-ulkoistuskonseptia, ja niitä voidaan hankkia myös osina. Kysy lisää!

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.