Office 365

Office 365

Office 365 on sama kuin tuttu, päivittäin käyttämäsi Office. Mutta parempi. Koska Office 365 on pilvipohjainen, voit käyttää sovelluksia ja tiedostoja melkein missä tahansa PC- tai Mac-tietokoneessa tai taulutietokoneessa, ja käytössäsi on aina päivitetyt versiot. Lisäksi saat ominaisuuksien päivitykset automaattisesti.
Vältät ongelmat yhteydenpidossa. Voit käyttää yritysluokan sähköpostia ja kalentereita melkein missä tahansa, ja niiden avulla käyttäjät pysyvät ajan tasalla ja aikataulussa.
Online-neuvotteluissa välimatka ei ole ongelma. Haluatko saattaa kaikki yhteen? Voit järjestää online-kokouksen, jossa on käytössä reaaliaikainen muistiinpanojen kirjaaminen ja näytön jakaminen.
Mobiilisovellusten avulla voit tarkastella ja muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja ja muita kohteita mobiililaitteessasi. Täsmälleen samat tiedostot ovat käytettävissäsi, kun palaat työpöytäsi ääreen.
Office Onlinessa käytössäsi on kosketusnäyttöön sopivat sovellukset, joilla voit luoda, muokata ja jakaa Office-tiedostoja kaikissa selaimissa. Voit jopa jakaa ja käyttää tiedostoja samanaikaisesti muiden kanssa ja välttää versiointiongelmat.

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.