MEILLE TÖIHIN

4 suuntauksia, jotka
muokkaavat työelämän
tulevaisuutta

Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme työpäivä onnistuneeksi sekä nyt että tulevaisuudessa. Siksi OM luonnollisesti tarkastelee tulevaisuuden työpaikan suuntauksia. Uskomme, että tulevaisuuden työpaikka on elämä. Jotta elämänpalapeli toimii jatkuvasti yhdistetyssä maailmassa. Se asettaa vaatimuksia sekä fyysiselle, tekniselle että psykososiaaliselle työympäristölle.

1. joustavuus

Työelämää vaikuttaa jo ”gig-talous” ja tilapäinen yhteistyö, jossa asiantuntijat kokoontuvat verkostoihin ja tekevät yhteistyötä projektien kaltaisissa tehtävissä. Tällaisissa työmuodoissa virtuaalinen kokoushuone muuttuu tärkeämmäksi kuin fyysinen, koska työjärjestykset muuttuvat.

Samalla meistä tulee ympäristötietoisempia ja haluamme välttää liikaa matkaa, ja työpaikalle pääsy voi olla myös logistisesti aikaa vievää, kun kaupungit kasvavat nopeammin kuin infrastruktuuri – kaiken kaikkiaan tämä lisää työelämän joustavuuden tarvetta elämästä.

2. OMA TYÖPAIKKA

Työntekijät vaativat entistä kannustavampaa työympäristöä, joka perustuu ajatukseen siitä, että jokaisen yksilön tarpeet on täytettävä niin pitkälle kuin mahdollista. Kaikki, jotta työntekijät voisivat saada hyvät edellytykset ja tehdä näin hyvää työtä.

Minne haluat työskennellä, yhteistyön, asiakirjojen jakamisen ja viestinnän pitäisi olla mahdollista. Sen ei pitäisi olla esteenä osallistua tiettyyn asiantuntemukseen vain siksi, että et ole samassa paikassa tai voit matkustaa.

3. Pilvipohjaiset tietoturvaratkaisut

Voidakseen työskennellä joustavasti keskinäinen luottamus ja mahdollisuus seurata työtehoa ovat välttämättömiä, vaikka niitä ei näy fyysisesti. Edellytys on yhdistetty työelämä ja sitten IT-keskus – yhteistyön tärkein infrastruktuuri. Smart IT: n tulisi sekä tehostaa työpaikkaa että suojata mobiili- ja yhdistetty työpaikka.

IT-pohjaiset pilviratkaisut (kuten O365 asiakirjojen jakamiseen, suunnitteluun ja viestintään eri tavoin) ovat avain- ja tietoturva, joka on yhä tärkeämpää.

4. VAHVISTETTU HENKILÖTIEDOT

Ehkä AI, Botit ja älykkäät palvelut määräävät kilpailuedun tulevaisuudessa. Käytetään oikein, voit parantaa työntekijöiden valmiuksia tai poistaa monotonisen rutiinityön, joka vapauttaa aikaa yrityksille.

Avun saaminen prioriteeteista työpäivänä on tulevaisuudessa itsestäänselvyys. Analyysin ja sijoittelun tuella voidaan esimerkiksi soittaa luetteloita, joissa todennäköisyyttä saada tutit on suurempi perustuen näkemykseemme asiakkaan käyttäytymisestä ja vuorovaikutuksistamme aikaisemmin.

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.