Me Office Managementilla

Olemme vakuuttuneita siitä, että menestyvän yrityksen salaisuus on työpaikallaan viihtyvät työntekijät. Lisäksi olemme vakuuttuneita, siitä että ihmisten kohtaamiset ovat tärkeitä dynaamisessa ja luovassa ympäristössä. Vapaus ja vastuu, henkilökohtainen kehitys ja mahdollisuus vaikuttaa ovat asioita, joita arvostamme.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme Great Place to Work -sertifikaatin. Se todistaa, että työntekijämme kokevat korkeatasoista oikeudenmukaisuutta, kunnioitusta, uskottavuutta, ylpeyttä ja toveruutta työpaikallaan.

Monimuotoisuus ja osallistaminen 

Eri lähtökohdista olevat työntekijät edistävät kehittyvää ja innovatiivista työpaikkaa, joka houkuttelee sekä asiakkaita että työntekijöitä. Meille tasa-arvo ja monimuotoisuus merkitsevät välittämistä kaikista yksilöinä luoden miellyttävän työilmapiirin. Esimerkiksi IT-ala yleisesti ja myös Office Management on perinteisesti houkutellut enemmän miehiä kuin naisia, mutta nykyään työskentelemme aktiivisesti tasaisemman sukupuolijakauman puolesta:

  • Heijastaa yhteiskunnan monimuotoisuutta ajan myötä
  • Sukupuolijakauma 40/60 vuoteen 2025 mennessä
  • 2022: Vähintään 30 % uusista työntekijöistä on oltava naisia

Kestävä työelämä 

Työntekijämme ovat arvokkain resurssimme. Terveellisen ja kehittyvän työpaikan luominen, jossa työtapaturmien ja työperäisten sairauksien riskit minimoidaan, on meille erittäin tärkeää. Se on osa johtamista ja siksi esimiehiämme koulutetaan jatkuvasti työympäristön sekä työterveyden edistämisessä. Meillä on myös ohjeita, jotka yhdessä toimintaohjeiden kanssa tukevat työntekijöitämme navigoimaan oikein.

Yhteiskuntavastuu 

Me Office Managementilla haluamme tukea ja tehdä yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka edistävät lasten hyvinvointia ja urheilua. Haluamme tarjota näille organisaatioille paremmat edellytykset kehittyä paikallisesti ja siellä, missä he näkevät tarpeen olevan suurin. Lue lisää Office Managementin sitoutumisesta alla olevasta painikkeesta.

Haluatko kuulla lisää?

Ole yhteydessä maajohtajaamme Mikko Saartoon.