Azure

Azure

Office Management hyödyntää kaikissa ratkaisuissaan Microsoftin ratkaisuja, koska kyseiset tuotteet ovat pääsääntöisesti markkinajohtajia omilla alueillaan. Näin varmistamme palvelun parhaan yhteensopivuuden asiakkaan muiden järjestelmien kanssa. Windows Azure -palvelu mahdollistaa kaikkien järjestelmien käytön, myös Linux/Unix yms. alustat.
Pilvipalvelussa tietojenkäsittelykapasiteetti joustaa nopeasti tarpeittesi mukaan. Käyttöön pohjautuvan kustannusmallin ansiosta maksat vain siitä, mitä todella tarvitset ja käytät. Voit skaalata järjestelmiä helposti suuremmiksi tai pienemmiksi. Et tarvitse etupainotteisia investointeja, vaan saat lisäresurssit käyttöösi heti, kun niille on tarvetta.

Sovellusalusta pilvessä – Cloud Services (PaaS)

Windows Azure on Internetistä pilvipalveluna hyödynnettävä kattava sovellusalustapalvelu. Se on joustava alusta, joka integroituu tarvittaessa sisäverkon ympäristöön. Windows Azure -sovellusten kehityksessä voi käyttää muun muassa tuttuja Microsoft® Visual Studio® -työvälineitä ja osaamista. Windows Azure -alustalle sovitetut sovellukset voivat hyödyntää alustan joustavaa skaalautumista ja automaattista hallintaa yms.

Virtuaalipalvelimet – Virtual Machines (IaaS)

Kaikki palvelimet, joita ajetaan nyt tai voitaisiin ajaa virtuaalisesti, ovat teknisesti potentiaalisia kandidaatteja siirrettäväksi pilven virtuaalialustaan. Windows Azure -pilvipalvelussa voi ajaa omia virtuaalipalvelimia ilman ohjelmamuutoksia ihan samaan tapaan kuin yksityisen pilven ratkaisuissa. Virtuaaliset palvelimet voidaan liittää osaksi omaa verkkoa virtuaaliverkon avulla.

Virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmissä on useita vaihtoehtoja, kuten Windows Serverin eri versioita ja myös muutamia Linux-vaihtoehtoja. Virtuaalipalvelimen käyttöönotto on helppoa. Joko käynnistetään uusi ympäristö suoraan valmiiden palvelinten valikosta tai siirretään oma virtuaalipalvelin-image (VHD) pilveen ajettavaksi.

Webbisivustot – Web Sites

Internet-sivustoja käytetään pilvestä ja siksi pilvi on luonnollisin paikka myös sijoittaa sivustot. Windows Azuren Web Sites -palveluiden kanssa voidaan käyttää myös suosittuja avoimen lähdekoodin sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmiä, kuten esimerkiksi WordPress, Drupal, Joomla! ja Umbraco.

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.