Siirtyminen pilvipalveluun

Tervetuloa!

Se, että olet täällä, on hieno ensimmäinen askel kohti digitaalista liiketoimintaa. Riippumatta siitä, missä vaiheessa yrityksesi digitaalinen liiketoiminta on tällä hetkellä, autamme löytämään sinulle fiksuimmat ratkaisut, jotka vievät yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle.

OTA YHTEYTTÄ

Näin siirrämme yrityksesi pilveen

Vaihe 1

Aloitamme siirtämällä perusasiat pilveen, kuten sähköpostit, kotikansiosi tiedostot ja jaetut tiedostot. Pieni, mutta fiksu askel kohti kokonaisvaltaista pilveen siirtymistä.

Vaihe 2

Analysoimme ja teemme kattavan kartoituksen yrityksesi sovelluksien siirtämisestä pilveen. Kartoituksen tuloksena tarjoamme yksilöllisen ehdotuksen perustuen yrityksesi tarpeisiin ja toimintaolosuhteisiin.

Vaihe 3

Voit halutessasi siirtää pilvipalveluun vain dokumentit ja käyttää sen ohella sovelluspilveä, kuten O 365. Näin tärkeät talous-ja liiketoimintajärjestelmät jäävät omiin tiloihisi. Riippumatta siitä, minkä päätöksen teette, asiantuntijamme palvelevat teitä koko prosessin ajan.

 

Kehitämme toimintaasi pilvipalvelussa

Vaihe 1

Kun liiketoimintasi on osittain tai kokonaan pilvessä, on helppo aloittaa kehittämään jo olemassa olevia palveluja ja ratkaisuja. O 365 sovelluksen “Aloita- ja Syvennä osaamistasi ”-kursseiltamme saat hyvän yleiskuvan monista sovelluksen eduista ja niiden maksimaalisesta hyödyntämisestä. Lisävinkit auttavat parantamaan sisäisiä prosesseja ja tekemään tiimityötä, kommunikoimaan ja hallitsemaan dokumentteja tehokkaammin.

Lue lisää »

Vaihe 2

Analyyttinen näkemys liiketoiminnassa on varmasti yksi tärkeimmistä kilpailueduista, sillä sen avulla voit mm. seurata asiakaskäyttäytymistä ja olla aina askeleen edellä kilpailijoista. Ota seuraava askel ja kehitä liiketoimintaasi BI-työkalujemme avulla. Tietojen analysointi auttaa ymmärtämään syvemmin, mitä pohjimmiltaan liiketoiminnassasi tapahtuu. Tämä auttaa priorisoimaan, kääntämään negatiivisen trendin tai kehittämään jotakin, mikä alkaa tuottamaan positiivisia vaikutuksia.

Lue lisää »

Vaihe 3

Liiketoiminnasta löytyy aina kehitettävää, keinoja tehdä asioita tehokkaammin sekä hyödyntää liiketoimintaan liittyviä analyysejä ja tilastoja fiksummin. Kun yrityksesi siirtyy kokonaan pilvipalveluun, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää digitaalista liiketoimintaasi erilaisten työkalujen avulla. Siksi olemme luoneet erilaisia vaihtoehtoja, jotka vievät liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Lue lisää »

Tarvitsetko asiantuntijan neuvoja?

Riippumatta yrityksesi nykyisestä asemasta markkinoilla, autamme sinua kartoittamaan tarpeesi ja aloittamaan siirtymisen digitaalisuuteen. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.