YHTEISTYÖ

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Kuvittele työpaikka, missä sinä ja työtoverisi voitte työskennellä ja pysyä yhteydessä kaikilla Windows-, Mac-, IOS-tai Android-laitteilla. Voitte käyttää Office-ohjelmia saumattomasti mobiililaitteilta, kannettavilta ja pöytäkoneilta sekä tiimityöskennellä reaaliaikaisesti osallistumalla kokouksiin mistä tahansa.  Kaikki tämä on jo nyt ulottuvillasi.

Esimerkiksi Teams, Planner ja SharePoint ovat käytössäsi reaaliaikaisesti mahdollistaen sen, että kaikilla työntekijöillä on pääsy samoihin tietoihin kuten projektisuunnitelmiin, aikatauluihin, dokumentteihin ja erilaisiin tuottavuuden mittareihin. Nykyaikainen liikkuvuus ja tavoitettavuus antavat sinulle mahdollisuudet itse määrittää, mitä toimisto sinulle tarkoittaa.

Nykyaikaisen työpaikan työkalut

Kommunikointi

Käytännölliset sovellukset, kuten O 365 mahdollistavat työskentelyn ja kommunikoinnin työtoveriesi kanssa reaaliaikaisesti paikasta riippumatta.

Lue lisää »

Tiedostojen hallinta

Pystyt muokkaamaan, jakamaan ja tallentamaan dokumentteja ja samalla varmistat, että ne ovat aina helposti työtoveriesi saatavilla.

Lue lisää »

Lisäpalvelut

Onko yrityksesi valmis seuraavaan vaiheeseen? Lisäpalvelujemme avulla autamme sinua kehittämään ja saamaan maksimaalisen hyödyn investoinneistasi.

Lue lisää »

Haluatko tiimityöskennellä fiksummin?

Riippumatta siitä, minkälaisia nykyiset tiimityöprosessisi ovat, autamme sinua kartoittamaan yrityksesi tarpeet ja edellytykset tehdä tiimityötä tehokkaammin. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.