TIEDOSTOJEN HALLINTA

Tiedostot aina kätesi ulottuvilla

Kun lisäät dokumenttisi saataville pilvipalveluun varmistat, että kaikki projektiryhmän jäsenet saavat nopeasti ja helposti käyttöönsä tarvittavat tiedot pilvestä. SharePointin, OneDriven ja OneNoten avulla kuka vain voi helposti lisätä tiedostoja, kokousmuistiinpanoja ja asiakirjoja sekä reaaliaikainen editointi ja palaute tekevät prosessista entistä tehokkaampaa. Halutessasi voit toteuttaa koko yrityksesi sisäisen viestinnän SharePointin pohjalle. Tämä johtaa parhaimmillaan yksinkertaiseen ja sujuvaan hallintoon sekä tehokkaaseen sisäiseen viestintään.

Nykyaikaisen työpaikan työkalut

Kommunikaatio

Käytännölliset sovellukset, kuten O 365 mahdollistavat työskentelyn ja kommunikoinnin työtoveriesi kanssa reaaliaikaisesti paikasta riippumatta.

Lue lisää »

Tiimityöskentely

Tehokkaat tiimityöskentely työkalut lisäävät tuottavuutta ja helpottavat jakamista, suunnittelua ja päivittäisiä työprosesseja.

Lue lisää »

Lisäpalvelut

Onko yrityksesi valmis seuraavaan vaiheeseen? Lisäpalvelujemme avulla autamme sinua kehittämään ja saamaan maksimaalisen hyödyn investoinneistasi.

Lue lisää »

Haluatko säästää aikaa yksinkertaisemmalla tiedostojen hallinnalla?

Riippumatta nykyisestä tiedostojen, asiakirjojen ja sisäisen kommunikaation hallintatavastasi, autamme mielellämme selvittämään tarpeet ja edellytykset niiden yksinkertaisemmalle hallinnalle. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin palaamme asiaan kanssasi niin pian kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.