KOMMUNIKAATIO

Tulevaisuuden kommunikaatio

Jatkuvasta verkkoyhteydestä, tavoitettavuudesta ja liikkuvuudesta on tullut uusi normaali. Tiedämme, että näiden toimivuuden perustana on yhtenäinen ja skaalautuva pilvialusta. Tiedämme myös, että älykäs kommunikaatioratkaisu tarjoaa sinulle valmiudet tehokkaaseen kommunikointiin sekä paikallisten kumppaneiden että työtovereiden kanssa ympäri maailmaa. Outlook synkronoituna kaikkiin kalentereihin, Yammer chat-toiminto ja Skype varmistavat, että koko työyhteisö on linkitetty yhteen. Tämä lisää tehokkuutta, avoimuutta ja yksinkertaistaa tiedon jakamisen kaikkialla organisaatiossa.

Nykyaikaisen työpaikan työkalut

TIIMITYÖSKENTELY

Tehokkaat tiimityöskentely työkalut lisäävät tuottavuutta ja helpottavat jakamista, suunnittelua ja päivittäisiä työprosessejatyöprosesseja, tekevät yhteistyöstä tehokkaampaa ja tuottavampaa.

Lue lisää »

Tiedostojen hallinta

Pystyt muokkaamaan, jakamaan ja tallentamaan dokumentteja ja samalla varmistat, että ne ovat aina helposti työtoveriesi saatavilla.

Lue lisää »

Lisäpalvelut

Onko yrityksesi valmis seuraavaan vaiheeseen? Lisäpalvelujemme avulla autamme sinua kehittämään ja saamaan maksimaalisen hyödyn investoinneistasi.

Lue lisää »

Haluatko kommunikoida fiksummin?

Riippumatta siitä, miten nykyisin kommunikoit tai toimitko globaalissa vai paikallisessa yrityksessä, autamme mielellämme etsimään juuri sinun yrityksellesi parhaat ratkaisut fiksumpaan kommunikaatioon. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin olemme yhteydessä sinuun pian.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.