PILVIPALVELUT

Autamme yritystäsi siirtymään
digitaaliseen tulevaisuuteen

IT-toimintojen siirtäminen pilveen tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi rajattoman määrän toiminnallisuutta, joka tehostaa tiimityöskentelyä, viestintää ja tiedostojen hallintaa. Digitaalinen muutos vaikuttaa vain tiettyyn rajaan saakka ja tärkeimpänä osana toimivat ihmiset – sinä ja työtoverisi. Siksi emme halua yrityksesi vain siirtyvän pilveen, vaan myös kehittyvän ja menestyvän sitä käyttäen.

OTA YHTEYTTÄ

Mikä pilvi oikeastaan on?

Monesti luullaan, että kyseessä on vain yksi ja sama pilvi, vaikka todellisuudessa käsite sisältää erityyppisiä pilvipalveluita eri tarkoituksiin. Syvennymme tässä niistä kolmeen – O 365, Azure ja O.M 2.0 – jotta pystymme tarkemmin kertomaan tarjoamiemme pilvipalveluidemme hyödyistä yrityksellesi.

Pilviratkaisumme

Office 365

Office 365: O 365 sisältää perinteisen Office-paketin lisäksi uusia sovelluksia kuten Teams, SharePoint, Skype ja OneDrive.

Nämä ovat monille käyttäjille tuttuja, päivittäin käytettäviä pilvisovelluksia, jotka useimmiten ovat auki työpöydälläsi.

Azure

Azure on pilvipalvelu, joka tarjoaa runsaasti erilaisia käyttöratkaisuja aina verkkokaupasta taloushallinto- ja liiketoimintajärjestelmiin.

Se on alusta, jolle voit sijoittaa erityyppisiä tuotteita ja palveluita, kuten O 365 ohjelman.

OM 2.0

Mikäli yrityksenne ei ole valmis sijoittamaan Azureen, tarjoamme mielellämme yrityksellenne O.M 2.0 -ratkaisua, mikä on täydellinen vaihtoehto käyttöratkaisuksi yrityksenne infrastruktuuriin.

Se tarkoittaa sitä, että me huolehdimme kaikesta, mikä tapahtuu näytön takana ja siitä eteenpäin, jolloin sinä ja työtoverisi pystytte keskittymään omaan työhönne tehokkaasti.

Nykyaikaisen työpaikan työkalut

Tiimityöskentely

Tehokkaat tiimityöskentely työkalut lisäävät tuottavuutta ja helpottavat jakamista, suunnittelua ja päivittäisiä työprosesseja.

Lue lisää »

Kommunikointi

Käytännölliset sovellukset, kuten O 365 mahdollistavat työskentelyn ja kommunikoinnin työtoveriesi kanssa reaaliaikaisesti paikasta riippumatta.

Lue lisää »

Tiedostojen hallinta

Pystyt muokkaamaan, jakamaan ja tallentamaan dokumentteja ja samalla varmistat, että ne ovat aina helposti työtoveriesi saatavilla.

Lue lisää »

Pysy aina askeleen edellä kilpailijoitasi

Tiesitkö, että voit käyttää pilvipalveluasi käyttäjäsovellusten, kuten O 365 käyttämiseen käyttöpalveluna? Näin takaat korkean luotettavuuden ja käytettävyyden järjestelmässäsi. Sen lisäksi, että ehdotamme yksinkertaisia muutoksia ja päivityksiä käytön optimoimiseksi, tarjoamme sovellusten ja palveluiden käyttökoulutusta. Ajan tasalla oleva osaaminen luo hyvät valmiudet pysyä askeleen edellä kilpailijoista.

LUE LISÄÄ

Liikkuvuus ja tavoitettavuus

Liikkuva ja monimuotoinen työ on tärkeä osa modernia digitaalista työntekoa. Liikkuva työpaikka vaatii kuitenkin muutoksia ja moderneja teknisiä ratkaisuja. Kun käytössäsi on O 365, pystyt olemaan yhteydessä kollegoihisi kaikilla Windows-, Mac-, IOS- tai Android-laitteilla. Työskentelet myös saumattomasti mobiililaitteelta, kannettavalta tai pöytäkoneelta paikasta riippumatta. Nykyaikainen liikkuvuus luo rajattomat mahdollisuudet työnteolle, eikä fyysinen läsnäolo toimistolla ole enää välttämätöntä. Lue lisää, miten voit kommunikoida ja tehdä töitä entistäkin tehokkaammin!

LUE LISÄÄ

Digitaalinen moderni työympäristö

Digitaalisten palveluiden myötä työympäristöt muuttuvat nopeaa tahtia. Pilvipalveluiden avulla edistät liiketoimintaasi ja työskentelet tehokkaasti. Uudet digitaaliset työkalut ovat joustavia ja mukautettavissa sinun yrityksesi tarpeisiin ja siten tukevat yrityksesi kasvua. Palveluillamme luot modernin digitaalisen työympäristön, jonka avulla työnteko onnistuu tehokkaasti missä ja milloin tahansa.

Mikä ratkaisu sopii juuri minun yritykselleni?

Riippumatta yrityksesi nykyisestä asemasta markkinoilla, autamme sinua kartoittamaan tarpeesi ja aloittamaan siirtymisen digitaaliseen työympäristöön. Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio, niin olemme yhteydessä sinuun pian.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.