koulutus

Ota maksimaalinen hyöty käytössäsi olevista palveluista

Otitko juuri O 365:n käyttöön ja huomasit, kuinka paljon erilaisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia järjestelmä tarjoaa. Etkö ole varma mistä aloittaa? Ei hätää. Hyödynnä ”Aloitus ja Syvennys” -kurssimme ja opettele käyttämään perustoimintoja tehokkaasti.

Koulutuspakettimme

Kurssi 1: Aloita O 365 -käyttäjänä

Viestintää, dokumenttien hallintaa ja tiimityöskentelyä helpottavan alustan perusasiat. Käytyäsi kurssin omaat yleiskatsauksen O 365:n tärkeimpiin ominaisuuksiin, jotka auttavat sinua hyödyntämään palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kurssi soveltuu: Tavallisille käyttäjille, jotka haluavat saada enemmän irti O 365-sovelluksista. Opit, mitkä ovat tärkeimmät käyttäjän huomioitavat erot perinteisen Office-paketin ja O 365:n välillä. Käymme myös läpi tallennuksen ja tiedostojen hallinnan perusteet (OneDrive ja OneNote) sekä offline- että online-tilassa. Opit myös dokumenttien turvallisen hallinnan ja helpon jakamisen.

Kurssi 2: Aloita O 365 -käyttäjäyrityksenä

Kurssin jälkeen järjestelmän ylläpitäjä tai pääkäyttäjä tietää, mikä on yritykselle paras tapa käyttää järjestelmää ja miten sitä hallitaan tietoturvallisesti ja GDPR:n mukaisesti.

Kurssi soveltuu: Järjestelmänvalvojille ja pääkäyttäjille. Opit järjestelmänvalvojan tärkeimmät huomioitavat asiat, yritystason suojausasetukset, perinteisen Office-paketin ja O 365:n erot, asiakirjojen turvallisen hallinnan ja jakamisen, sekä tiedostojen käsittelyn ja tallennuksen perusteet (OneDrive ja OneNote) offline- ja online-tilassa.

Kurssi 3: Syvennä osaamistasi

Työskentele tiimissä, kommunikoi ja hallitse dokumentteja tehokkaammin uudella alustalla. Tarjoamme kursseja O 365:n toiminnoista ja niihin tulevista päivityksistä. Opit mm. käyttämään Teams-ja Planner-sovelluksia tiimityössä ja projektienhallinnassa reaaliajassa. Samalla opit, miten yhteiset tiedostot, kuten OneDrive ja OneNote yksinkertaistavat tiedostojen hallintaa ja miten voit toteuttaa yrityksen sisäistä viestintää ja intranettiä SharePoint-alustalla.

Kurssi soveltuu: Käyttäjille, jotka työskentelevät osana projektitöitä ja ryhmiä.

Lisää vaihtoehtoja

Fasttrack to Cloud

Analysoimalla yrityksesi nykytilanteen, autamme sinua löytämään nopeimman reitin pilveen tavalla, mikä sopii yrityksellesi parhaiten.

Lue lisää »

Business Insight

Perehdy liiketoimintasi tapahtumiin tarkemmin ja maksimoi investointejasi. Opi hallitsemaan BI-työkaluja ja hyödyntämään dataa ja informaatiota tehokkaasti.

Lue lisää »

IT-konsultit

Kun tarvitset neuvoja tai opastusta parhaan IT-ratkaisun löytämiseen yrityksellesi, tai vain tarvitset apua palveluiden käytössä.

Lue lisää »

Info Security

Jaamme ja lähetämme tiedostoja päivittäin työssämme. Siksi on tärkeää, että tiedät tietosi olevan turvassa pilvipalveluita käyttäessä.

Lue lisää »

Räätälöidyt kurssit koko yritykselle.

”Aloitus ja Syvennys” -kurssimme auttavat sinua hyödyntämään O 365:n kaikkia toimintoja kuten tiimityöskentelyä, kommunikaatiota ja tiedostojen hallintaa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.