Info Security

Suojaa resurssisi

Informaatio on ketterän yhteistyön ja viestinnän perusta. Ohjaamme prosessejamme informaatiolla ja välitämme tietämystämme niiden kautta. Käytämme ja jaamme informaatiota kaikissa työtehtävissä, joten meidän on voitava luottaa siihen, että tarvittavat tiedot ovat aina käytettävissä kun niitä tarvitaan. Samalla kun tietojen täytyy pysyä turvassa vääränlaiselta käsittelyltä tai tuhoutumiselta, oikeilla henkilöillä täytyy olla pääsy niihin. Korkean tietoturvan ylläpitäminen on luonnollisesti tärkeä tavoite kaikille yrityksille ja siksi olemme kehittäneet palveluita, jotka pitävät tietosi turvassa ja voit tuntea olosi turvalliseksi pilvipalveluita käyttäessäsi.

Tietoturvapalvelumme

Varmuuskopiointi

Varmistamme, että valitsemasi tiedostot pystytään palauttamaan käyttöösi, jos poistat ne vahingossa sekä fyysisesti että pilvestä. Jos vahinko tapahtuu, palautamme tietosi, eikä tekemäsi työ mene hukkaan. Tämä palvelu on fiksu lisä omaan varmuuskopiointiisi.

Full backup

Autamme sinua varmuuskopioimaan koko työaseman tai palvelimen sekä fyysisesti että pilvipalvelussa. Jos vahinko tapahtuu, palautamme täydellisen varmuuskopiosi laitteistoon, joka sillä hetkellä on siihen parhaiten soveltuva. Toisin sanoen, tämä palvelu on täydellinen varmuuskopio yrityksesi tiedoista.

 

O 365 Backup

Mail, OneDrive, OneNote, SharePoint ja muut käyttäjän sovellukset, jotka sisältyvät O 365-pakettiin, varmuuskopioidaan haluamasi aikavälin mukaisesti. Toimitamme sinulle yksinkertaisen ratkaisun, joka varmistaa kaiken O365-järjestelmissä olevan tiedon. Tämä on fiksu lisäturva yrityksesi tiedoille.

Virustentorjunta

Työasemien suojaaminen ulkoista uhkaa vastaan markkinoiden johtaviin kuuluvalla virustorjuntaohjelmistolla on luotettava ratkaisu. Sen ja älykkään palomuurin kanssa olet hyvin varustautunut mahdollisiin uhkiin.

Enterprise Mobility Security

Laajenna O365-ratkaisusi suojausta tuotteilla, jotka nostavat koko yrityksen tietoturvan tasoa. Kun lisäät MS 365-järjestelmän, saat Windows 10 Enterprise-käyttöjärjestelmän lisäksi automaattisesti paremman suojauksen, joka on sisäänrakennettuna Enterprise Mobility and Security (EMS)-suojaustasolla.

Lisää vaihtoehtoja

O 365 koulutus

Yhteentoimivuuden seuraava taso on täällä. Autamme yritystäsi ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Lue lisää

Fasttrack to Cloud

Halusitpa digitalisoida yrityksesi koko toiminnan, osia siitä tai jotain siltä väliltä, varmistamme, että yrityksesi järjestelmät ovat valmiina digitaaliseen tulevaisuuteen.

Lue lisää

IT-konsultit

Kerro meille, kuinka haluat yrityksesi toimivan, ja laadimme juuri sinun toimintaasi soveltuvan ratkaisun tai etenemismallin.

Lue lisää

Business Insight

Perehdy liiketoimintasi tapahtumiin tarkemmin ja maksimoi investointejasi. Kursseillamme opit hallitsemaan BI-työkaluja sekä luomaan hyödyllisiä analyysejä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua turvallisuustasosi tarkistamisessa?

Tietoturvan säilyttäminen korkealla tasolla on luonnollisesti yhtä tärkeää kuin se, että voit tuntea olosi turvalliseksi digitaalisessa ympäristössä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, miten voimme auttaa sinua yrityksesi turvallisuustason tarkistamisessa.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.