Fasttrack to cloud

Järjestelmät valmiiksi

Mitä pilvessä pitää olla? Onko pilvipalveluihin siirtyminen oikea päätös? On monia tapoja valmistautua digitaaliseen tulevaisuuteen. Hybridiratkaisu on yksi tapa, missä esimerkiksi kaikki dokumentit voivat olla pilvessä, kun taas tärkeät ERP-järjestelmät pidetään omissa tiloissa tai palvelinhotellissa.

Parhaan ratkaisun löytämisen aloitamme kartoituksella, jossa selvitetään yrityksenne toiminnan nykytilanne. Kun kartoitus on valmis, käymme yhdessä läpi mahdolliset riskit ja hyödyt, sekä laadimme ehdotuksen sinulle soveltuvasta ratkaisusta.

Siirtyminen pilveen

Fasttrack 1

Siirrä sähköposti ja tiedostot pilveen:

Autamme sinut alkuun siirtämällä sähköpostisi sekä omat ja jaetut tiedostosi pilveen. Pieni mutta fiksu askel kohti kokonaisvaltaista pilveen siirtymistä.

Fasttrack 2

Sovellukset pilveen:

Analysoimme ja teemme kattavan kartoituksen yrityksesi sovelluksien siirtämisestä pilveen. Kartoituksen tuloksena tarjoamme yksilöllisen ehdotuksen perustuen yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin ja toimintaolosuhteisiin.

Lisää vaihtoehtoja

O 365 koulutus

Yhteentoimivuuden seuraava taso on täällä. Autamme yritystäsi ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Lue lisää »

Business Insight

Perehdy liiketoimintasi tapahtumiin syvemmin ja maksimoi investointejasi. Opi hallitsemaan BI-työkaluja ja hyödyntämään dataa ja informaatiota tehokkaasti.

Lue lisää »

IT-konsultit

Kun tarvitset neuvoja tai opastusta parhaan IT-ratkaisun löytämiseen yrityksellesi, tai vain tarvitset apua palveluiden käytössä.

Lue lisää »

Info Security

Jaamme ja lähetämme tiedostoja päivittäin työssämme. Siksi on tärkeää, että tiedät tietosi olevan turvassa pilvipalveluita käyttäessä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua päätöksenteossa?

Ei hätää. Autamme sinua löytämään yrityksellesi nykytilanteen pohjalta nopeimman ja parhaimman reitin pilveen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää seuraavasta askeleesta!

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.