Business Insights

Tehosta yritystoimintaasi analyyttisten työkalujen avulla

Suurin osa työpaikalla tekemästämme työstä tuottaa dataa ja sen volyymi on kasvanut räjähdysmäisesti. Samalla analysointityökalut ovat kehittyneet ja niiden käytöstä on tullut helpompaa ja tehokkaampaa. Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä useista Excel-dokumenteista ja tuhansista riveistä dataa voidaan muodostaa ymmärrettävä visuaalinen kuva, joka hahmottaa asioiden yhteydet toisiinsa. Analyyttiset työkalut ja niiden kautta syntyvät näkemykset ovat tärkeitä tulevaisuuden kilpailuetuja, sillä niiden avulla voit mm. seurata asiakaskäyttäytymistä ja sitä myötä varmistaa olevasi aina askeleen edellä kilpailijoitasi. Työkalujemme avulla myös sinä pystyt analysoimaan yrityksesi liiketoimintaa, ja sitä myötä saat syvemmän ymmärryksen siitä, mitä liiketoiminnassasi pohjimmillaan tapahtuu.    Tämä auttaa priorisoimaan, kääntämään mahdollisen negatiivisen trendin, sekä kehittämään toimintoja, jotka auttavat tuottamaan positiivisia muutoksia liiketoiminnassasi.

Oletko valmis analyyttisiin oivalluksiin?

Taso 1: Analyyttisten tarpeiden analysointi tai liiketoiminnan tietojen konsolidointi

Koko päivän kestävä työpaja, missä aloitamme päivän suunnittelukokouksella ja käymme läpi yrityksesi tarpeet, odotukset ja ennen kaikkea nykyisen liiketoiminnan tilanteen. Päivän päätyttyä saat ratkaisuehdotuksia konsolidointiin ja ehdotuksia erilaisista analyysi vaihtoehdoista.

Taso 2: Autamme yritystäsi mallintamaan ja visualisoimaan dataa ja tiedostoja

Autamme sinua käyttämään BI-työkalua niin, että pystyt automaattisesti yhdistämään yrityksesi tietoja visuaaliseksi kuvaksi. Järjestämme kurssin tiloissamme, mutta halutessasi tarjoamme myös opastusta, mikäli haluat suorittaa kurssin itsenäisesti.  Opit tulkitsemaan ja analysoimaan tietoja Qlik Sense Basicin avulla, sekä luomaan Qlik Associative Engine -moduulilla yksinkertaisia BI-sovelluksia, joita yrityksesi voi heti hyödyntää.

Taso 3: BI-Manager palveluna

 

Saat käyttöösi resursseja, jotka seuraavat yrityksesi tietojen yhdistämis-, analysointi-, visualisointi ja raportointitarpeita. Palvelu voidaan ostaa jatkuvana tuntiveloituksena tai tuntikiintiönä, jolloin sitä tilataan vain tarvittaessa. Esimerkiksi 2 tuntia/viikko tai 0,5–1 päivää/kuukausi.

Lisää vaihtoehtoja

O 365 koulutus

Yhteentoimivuuden seuraava taso on täällä. Autamme yritystäsi ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Lue lisää »

Fasttrack to Cloud

Halusitpa digitalisoida yrityksesi koko toiminnan, osia siitä tai jotain siltä väliltä, varmistamme, että yrityksesi järjestelmät ovat valmiina digitaaliseen tulevaisuuteen.

Lue lisää »

IT-konsultit

Kerro meille, kuinka haluat yrityksesi toimivan, ja laadimme juuri sinun toimintaasi soveltuvan ratkaisun tai etenemismallin.

Lue lisää »

Info Security

Varmista yrityksesi tietojen maksimaalinen suojaus ja hyödyntäminen tietoturvasta tinkimättä. Me varmistamme, että tietosi ovat turvassa.

Lue lisää »

Haluatko ymmärtää asiakkaitesi käyttäytymistä paremmin?

Analyyttiset työkalut ja niiden kautta syntyvät näkemykset ovat tärkeitä tulevaisuuden kilpailuetuja, sillä niiden avulla voit mm. seurata asiakaskäyttäytymistä ja sitä myötä varmistaa olevasi aina askeleen edellä kilpailijoistasi. Ilmoittaudu BI-koulutukseemme tai ota yhteyttä, niin kerromme, miten voit kehittyä yrityksesi parhaaksi analyytikoksi.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.