Lisäpalvelut

Lisää tehokkuutta
lisäpalveluidemme avulla

Office 365 koulutus, oma IT-konsultti tai kenties apua BI-työkalujen hallintaan? Lisäpalveluistamme löydät erilaisia ratkaisuja, joita voit yhdistellä helposti yrityksesi tarpeiden mukaan. Kaikki lisäpalvelumme on suunniteltu erityisesti lisäämään tuottavuutta ja antamaan konkreettisia tuloksia. Mitkä palvelut sopivat parhaiten sinun yrityksellesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

OTA YHTEYTTÄ

Valitse eri vaihtoehdoista

OFFICE 365 koulutus

Yhteentoimivuuden seuraava taso on täällä. Autamme yritystäsi ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Lue lisää »

Fasttrack to Cloud

Halusitpa digitalisoida yrityksesi koko toiminnan, osia siitä tai jotain siltä väliltä, varmistamme, että yrityksesi järjestelmät ovat valmiina digitaaliseen tulevaisuuteen.

Lue lisää »

Business Insight

Perehdy liiketoimintasi tapahtumiin tarkemmin ja maksimoi investointejasi. Kursseillamme opit hallitsemaan BI-työkaluja sekä luomaan hyödyllisiä analyysejä.

Lue lisää »

IT-konsultit

Kerro meille, kuinka haluat yrityksesi toimivan, ja laadimme juuri sinun toimintaasi soveltuvan ratkaisun tai etenemismallin.

Lue lisää »

Info Security

Varmista yrityksesi tietojen maksimaalinen suojaus ja hyödyntäminen tietoturvasta tinkimättä. Me varmistamme, että tietosi ovat turvassa.

Lue lisää »

Mikä on paras suunta sinun yrityksellesi?

Pohditko mikäli yrityksesi on valmis siirtymään täysin digitaalisiin palveluihin? Vai tuntuuko siltä, ettet ole vielä aivan valmis? Ei hätää. Autamme yritystäsi siirtymään digitaalisuuteen tavalla, mikä sopii sinun yrityksellesi parhaiten.

Mikä ratkaisu sopii minulle?

Riippumatta yrityksesi nykyisestä asemasta markkinoilla, autamme sinua kartoittamaan yksilölliset tarpeesi ja aloittamaan siirtymisen digitaalisuuteen. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

Tarvitsetko asiantuntijan neuvoja?

Autamme sinua löytämään älykkään digitaalisen ratkaisun. Ota yhteyttä jo tänään ja palaamme asiaan kanssasi niin nopeasti kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.