LAITTEET

Millä laitteella haluat työskennellä?

Pöytäkone, kannettava, älypuhelin vai tabletti? Millä tahansa haluatkin työskennellä, autamme sinua laitteen viimeistelyssä. Kun laite vanhenee tai jos haluat vain vaihtaa uusimpaan versioon, hoidamme tietenkin myös sen puolestasi.

OTA YHTEYTTÄ

Nykyaikaisen työpaikan työvälineet

Pöytäkone

Pöytäkoneessa saat hintaan nähden paljon suoritustehoa ja kone on helppo päivittää.

Kannettava tietokone

Kevyt ja näppärästi aina mukana. Työnteko onnistuu missä vain.

Tabletti

Kätevä joka paikan apulainen, jolla voit helposti pitää esityksiä ja tehdä kokousmuistiinpanoja.

Tarvikkeet

Tietokoneen hiiri, näppäimistö, kaapelit ja paljon muuta – meiltä löytyvät tarvitsemasi lisävarusteet.

Mobiiliyhteys siellä missä liikut

Kun käytössäsi on yhteys mobiililaitteilta sovelluksiin, kuten Word, Excel ja PowerPoint, voit helposti luoda asiakirjan pöytäkoneella, muokata sitä älypuhelimen kautta ja viimeistellä työn kotona kannettavalla tietokoneella. Käyttämällä fiksuja pilvisovelluksia, kuten O 365 ja sen tehokkaita yhteistyö- ja viestintäominaisuuksia, voit myös helposti pitää yhteyttä työtovereiden kanssa. Näin voit työskennellä missä tahansa ja vähintään yhtä tehokkaasti kuin olemalla fyysisesti toimistolla. Mahdollisuudet joustavaan ja liikkuvaan työhön sekä samanaikaiseen tavoitettavuuteen ovat jo olemassa. Ainoa kysymys on, miten sinä haluat työskennellä?

Hyödynnä sovelluksia tehokkaasti

Tiimityöskentelyä, viestintää ja tiedostojen hallintaa parantavien älykkäiden toimintojen avulla sinä ja työtoverisi pystytte viemään yrityksesi täysin uudelle tasolle. O 365 -koulutuspaketeissa opastamme, miten saat maksimaalisen hyödyn sovelluksista.

Tarvitsetko asiantuntijan neuvoja?

Riippumatta yrityksesi nykyisestä asemasta, autamme sinua kartoittamaan tarpeesi ja aloittamaan siirtymisen digitaalisuuteen. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja sekä kustannusarvio, niin palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.