IT-palvelut

Onko yrityksesi valmis tulevaisuuteen?

Tulevaisuus tuo mukanaan monia mahdollisuuksia, mutta myös haasteita, jotka vaikuttavat yrityksesi kilpailukykyyn. Pilvipohjaiset IT-palvelut tuovat yritysten käyttöön ketteriä viestintäjärjestelmiä, parempia kommunikointimahdollisuuksia sekä älykkäitä dokumentointiratkaisuja. Suunnittelitpa sitten yrityksesi koko toiminnan digitalisoimista, nykyisen tarjonnan kehittämistä tai jotakin siltä väliltä, meiltä löydät pilvipohjaiset palvelut, joilla pidät yrityksesi kilpailukykyisenä ja valmiina tulevaisuuden haasteisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Toimivan tietotekniikan perusta

Pilvipalvelut

Pilvipalveluihin siirtyminen on välttämätöntä yrityksesi kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Pilvipalvelumme avulla turvaat yrityksesi kehityksen ja kilpailukyvyn ylläpitämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää »

Verkko

Integroimalla ohjelmat, lisenssit ja laitteistot yhdeksi skaalautuvaksi infrastruktuuriksi, joka kattaa saumattomasti koko yrityksesi toiminnan, parannat yrityksesi turvallisuutta ja tietosuojaa verkossa.

Lue lisää »

Laitteet

Työskentelitpä sitten mobiililaitteella, pöytäkoneella, läppärillä tai tabletilla, tarjoamme sinulle laitteet, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää »

Lisäpalveluidemme avulla parannat yrityksesi tehokkuutta entisestään

OFFICE 365 koulutus

Haluatko viedä sovellusten ja informaation yhteentoimivuuden täysin uudelle tasolle? Autamme yrityksesi ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Lue lisää

Fasttrack to Cloud

Halusitpa digitalisoida yrityksesi koko toiminnan, osia siitä tai jotain siltä väliltä – varmistamme, että yrityksesi järjestelmät ovat valmiina digitaaliseen tulevaisuuteen.

Lue lisää

Business Insight

Perehdy liiketoimintasi tapahtumiin tarkemmin ja maksimoi investointejasi. Kursseillamme opit hallitsemaan BI-työkaluja sekä luomaan hyödyllisiä analyysejä.

Lue lisää

IT-MANAGER AS A SERVICE

Kerro meille, kuinka haluat yrityksesi toimivan, ja laadimme sinulle toimintaasi soveltuvan ratkaisun tai etenemismallin.

Lue lisää

Info Security

Varmista yrityksesi tietojen suojaus ja hyödyntäminen tietoturvaa vaarantamatta. Me varmistamme, että tietosi ovat turvassa.

Lue lisää

O.M At your Service

Ensiluokkaisten pilvipalvelujen toimittaminen ja ammattitaitoisen palvelun ja tuen tarjoaminen ovat kaksi täysin eri asiaa. O.M At your Service -palvelumme tavoitteena on tarjota parhaat puolet molemmista. Se tarkoittaa yksinkertaisesti pilvipalvelujen toimittamista ammattitaitoisen palvelun kera.

  • Ammattitaitoinen palvelu ja tuki
  • Itsepalveluratkaisut
  • Markkinoiden parhaat toimittajat
  • Paikallinen tuki
  • Yksi sopimus ja yksi asiakaspalvelu

Miksi valita pilvi?

Skaalautuvuus

Optimoi, kehitä ja päivitä omaa pilveäsi yrityksesi kasvun tahdissa. Pilvi lisää joustavuutta yrityksen toimintaan sekä työntekijöille.

Luotettavuus

Käyttäessäsi ja hallitessasi sovelluksia pilvessä, varmistat järjestelmien korkealaatuisen käytettävyyden sekä luotettavuuden.

Turvallisuus ja tietosuoja

Hallitse pääsyä yrityksesi verkkoon ja valvo sen käyttöä suoraan pilvestä. Näin varmistat sekä turvallisuuden että tietosuojan.

Kustannustehokkuus

Pilvi-infrastruktuurissa sinun ei tarvitse jatkuvasti investoida laitteistoon, joten pystyt vähentämään laitekustannuksia pitkällä aikavälillä merkittävästi.

Tarvitsetko lisätietoja?

Autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi toimivat ratkaisut. Ota yhteyttä jo tänään ja olemme yhteydessä sinuun pian.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.