Ilmainen tuottavuus­pilvipalvelu

Maksatko IT ylläpidostasi rahaa?

Toimisto, joka kulkee mukanasi

Työn tekemisen tulee olla nykyaikana sujuvaa. Ajasta ja paikasta riippumattomat laitteet ja palvelut takaavat työn tehokkuuden sekä mielekkyyden. Työ ja työtavat ovat jo siirtyneet pilviaikaan. Free Cloud tarjoaa maksuttoman etätuen ja ylläpidon.

HP Elite -sarjan koneet sopii ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan kannettavan.

Tehokas työntekijöille. Helposti hallittava IT:n kannalta. Turvallinen kaikille. Intuitiiviset, yksilölliset kokemukset auttavat käyttäjiä luomaan ja tekemään yhteistyötä helposti. Yrityskäyttöön tarkoitetun Windows 11 Pro -järjestelmällä pilvipalveluiden ja tietotekniikan hallinta helpottuu tuttujen työkalujen avulla.

Voit työskennellä luottavaisin mielin missä tahansa tähän asti turvallisimmalla Windowsilla.

HP suosittelee yrityksille Windows 11 Pro käyttöjärjestelmää.

Sopiva laite jokaiselle käyttäjälle.

Windows 11 logo_Cropped.png

Läpinäkyvä hinnoittelu ilman piilokuluja

Maksuttomilla tukipalveluilla ja ylläpidolla, ette kohtaa IT:n osalta ikäviä taloudellisia yllätyksiä ja budjetointi sekä kulujen seuranta helpottuu. Nykypäivän työ vaatii uudenlaisia toimintatapoja. Jotta ne juurtuisivat koko henkilöstön päivittäiseen työhön ja ihmiset kokevat uusien työkalujen käyttämisen turvallisena ja helppona on tuen oltava aina saatavilla. Ongelmiin tarttuminen ei saa olla kustannuskysymys. Siksi ilmainen.

 

Luotettava kumppani

Menetyksemme takaa vahva yrittäjähenkisyys ja halu tarjota parasta asiakkaillemme. Joka päivä – kaikilla osa-alueilla – kysymme itseltämme, miten asiat voi tehdä vielä paremmin. Suomen tiimi koostuu noin 40:stä ammattilaisesta ja konserni työllistää yhteensä noin 500 henkilöä. Olemme Pohjoismaiden johtavimpia toimijoita kokonaisvaltaisten ICT-ratkaisujen toimijana. Meihin voit luottaa.

 

Office Managementista 100 % ilmastoneutraali

Työskentelemällä toimittajiemme, kuten HP:n ja Microsoftin, kanssa autamme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut myös ympäristön kannalta.

  • Yli 50 HP:n tuotteessa käytetään muovia, joka on muutoin vaarassa päätyä valtameriin.
  • HP on vuoden 2021 ENERGY STAR Partner of the Year -kumppani.
  • HP:n tavoitteena on olla kestävin ja ja oikeudenmukaisin teknologiayritys.

Free Cloud tarjoaa huolettoman ja turvallisen työympäristön yrityksille ja järjestöille. Free Cloud palvelupaketissa etätuki ja ylläpito ovat maksuttomia. Katso video.

 

Palveluprosessi

Kenelle ilmainen Free Cloud on tarkoitettu?

  • Yrityksille jotka haluavat pitää IT kulunsa tiukasti kontrollissa.
  • Järjestöille jotka haluavat toimivat työvälineet ja nopean tuen tarvittaessa.
  • Liitoille jotka haluavat hyödyntää nykyaikaisia tuottavuustyökaluja.

 

Ilmainen tuottavuuspilvipalvelu

Maksatko IT ylläpidostasi rahaa?