TEEMME TYÖPÄIVÄSTÄSI MENESTYKSEKKÄÄN

Rakennamme IT-ympäristön, joka tukee liiketoimintastrategiaanne

LUE LISAÄ

Tehosta tietotekniikkaasi useammilla vaihtoehdoilla

OFFICE 365 koulutus

Yhteentoimivuuden seuraava taso on täällä. Autamme sinua ottamaan käyttöön sovelluksia ja hyödyntämään niitä mahdollisimman tehokkaasti.

Lue lisää

Fasttrack to Cloud

Halusitpa digitalisoida yrityksesi koko toiminnan, osia siitä tai jotakin siltä väliltä, teemme järjestelmistäsi valmiita digitaaliseen tulevaisuuteen.

Lue lisää

Business Insight

Perehdy liiketoiminnan tapahtumiin tarkemmalla tasolla ja ota parempi hyöty investoinneista. Kursseillamme opit hallitsemaan BI-työkaluja ja tekemään omia analyysejä.

Lue lisää

IT-Manager as a service

Kerro meille, kuinka haluat työprosessien toimivan, ja IT-konsulttimme laativat sinulle toimintaan soveltuvan ratkaisun tai etenemismallin.

Lue lisää

Info Security

Varmista yrityksesi tietojen maksimaalinen suojaus ja hyödyntäminen tietoturvaa vaarantamatta. Me varmistamme, että olet turvassa digitaalisessa maailmassa.

Lue lisää

Verkostoidu kanssamme, kuten monet jo tekevät

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Haluatko ulkoistaa kaiken?

Office Management parantaa pk-yritysten tuottavuutta tarjoamalla laadukkaat tietokoneet, älypuhelimet ja pilvipalvelut kuukausimaksulla. Asiakas maksaa vain siitä, mitä tarvitsee.


Aiemmin Kill4IT:nä tunnettu Bitify, nyk. Office Management on alusta asti erottautunut perinteisistä IT-toimittajista asiakaslähtöisemmällä liiketoimintamallilla. Mitä vähemmän asiakkaalla on ongelmia ratkaistavana, sitä paremmin myös Bitifyn liiketoiminta kannattaa. Tulosta ei tehdä huoltokäynneillä.

Office Management kasvattaa tuottavuutta IT:n avulla. Asiakas ostaa teknologiaa aina tarpeidensa mukaan, jolloin laitteet eivät vanhene turhaan asiakkaan tiloissa. Kiinteällä kuukausimaksulla saa tarvitsemansa IT-palvelut, jolloin ei tarvitse kiinnittää suuria summia hankintoihin. Sama liiketoimintamalli on siivittänyt useita yritys- ja kuluttajapalveluja maailmalla menestykseen.

Office Managementin asiantuntijat sitoutuvat asiakassuhteiden kehittämiseen. Keskeisenä tavoitteena on asiakkaan tuottavuuden kasvu ja työntekijöiden onnellisuus. Tuottavuus kasvaa oikeanlaisten ratkaisujen käytöllä sekä toimintatapojen ja työvälineiden kehityksellä. Onnellisuus taas syntyy tyytyväisyydestä ja onnistumisen tunteesta työssä, jonka tekevät mahdolliseksi toimivat ja ajanmukaiset työvälineet.

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.