Blogi

Blogi

21 05.2018

Vedättääkö nykyinen IT-kumppanisi sinua?

Lisätty kategoriaan Blogi kirjoittajalta Krister Kalska

Olen toiminut IT-asiantuntijana nyt 15 vuotta. Olen nähnyt IT-maailmaa monesta eri näkökulmasta, ison yrityksen sisäisenä IT-asiantuntijana, IT-ulkoistusyrityksen työntekijänä ja nyt IT-myyjänä. Olen myös törmännyt erilaisiin ylläpito- ja laskutusmalleihin ja tässä vuosien mittaan tullut siihen tulokseen, että asiakkaan olisi todellakin syytä olla tarkkana minkälaisen IT-kumppanin kanssa tekee oman IT-ulkoistussopimuksena. Alalla on nimittäin jos jonkinlaista toimijaa ja laskutusmalleja.

Perinteisen IT-ulkoistustalon liiketoiminta perustuu hyvin pitkälti asiakkaalta veloitettavien tukituntien määrään, eli mitä enemmän asiakkaalla on ongelmia, sitä enemmän tukitunteja ja laskutettavaa työtä – eli yrityksen tulos tehdään asiakkaan IT-ongelmilla.

Olen itsekin tehnyt tätä ongelmilla rahastamista eri IT-ulkoistusyrityksen palkkalistoilla. Parhaimpina (tai asiakaan näkökulmasta pahimpina) päivinä saatoimme laskuttaa yhdestä ja samasta työstä montaa eri yritystä.  Yrityksen sisäinen kannustinjärjestelmä oikein tuki tällaista tuplalaskutusta, kuukauden lopussa laskutettuja tunteja vertailtiin sisäisesti ja parhaat laskuttajat palkittiin. Mistä tiedät, ettei nykyinen IT-kumppanisi tee tätä samaa? Eli suoranaisesti vedättää sinua ja muita ylläpitoasiakkaitaan?

Me Office Managementilla emme toimi näin.

Meidän IT-ulkoistuskonseptimme perustuu kiinteään kuukausihintaan ja siihen, että sinun IT:si toimii aina. Tämä on sinun ja meidän etumme. Sinä säästät kallista työaikaasi ja voit keskittyä oman liiketoimintasi kasvattamiseen. Me taas teemme tulosta vain sillä, että asiakkaamme IT:ssä on mahdollisimman vähän ongelmia, koska me kannamme riskit. Tämä on siis todellinen win-win -tilanne. Me olemme aidosti asiakkaan kanssa samalla puolella.

Siirryin myyntitiimiimme nyt 15 vuoden ICT -asiantuntijaurani jälkeen ja neljän Office Managementin tekniikassa vietetyn vuoden jälkeen. Siirtymä tuntui helpolta, koska uskon todella, että tarjoamamme ratkaisut tuovat sinulle paremmin toimivan IT:n, jolloin sinulla jää aikaa tehdä sitä mitä sinä osaat parhaiten eli palvella omia asiakkaistasi. Jätä IT-ympäristösi meidän huoleksi.

Laita viestiä niin kerron lisää.

Krister Kalska, Sales Manager, Office Management

krister.kalska@nullofficemanagement.fi

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.