Blogi

Blogi

11 08.2015

Ujon IT-nörtin aika on ohi

Lisätty kategoriaan Blogi, Pilvipalvelut kirjoittajalta Jaakko Sippola

Tutkimus johon viittaan on nyt aivan ytimessä. Palveluiden muoto muuttuu erittäin kovalla vauhdilla. Aikaisemmin kun palveluita haluttiin ostaa ongelmien ratkaisuun, niin nykyään ostetaan liiketoimintaa tukevia toimintoja.

 Olen jo pari vuotta ennustanut, että IT alan työpaikat tulee vähenevään dramaattisesti tässä muutaman vuoden sisällä. Tämä muutos on todella kovassa vauhdissa tällä hetkellä. Tällä hetkellä IT ihmisten täytyy ”ostaa” uudet mallit, koska vanhat mallit tulevat poistumaan pysyvästi valikoimista. Tietysti meillä on tietynlainen siirtymävaihe käynnissä, mutta muutos tulee olemaan nopeampi kuin kuvittelemme / kuvittelette. Uusia palveluita tulee kuin sieniä sateella, nyt vain älykkäimmät pärjää. IT ihmisiltä tämä muutos tarkoittaa todellista paneutumista muutokseen, vain he tässä kilpailussa tulevat pärjäämään.

 Itse henkilökohtaisesti uskon pilvipalveluiden isoon voimaan seuraavan kahden vuoden sisällä. Muutos tietyllä tapaa on jo tapahtunut, mutta muutos siihen kuinka paljon palveluita tullaan pilvestä käyttämään on vasta edessä. Isoin siirtymä tehdään nyt.

 Microsoft teki hienon tutkimuksen nimeltä tuottavuusloikka. Tutkimuksen lopputulemana voisin kiteyttää, että pilvipalveluita tehokkaasti käyttävät yhtiöt tekivät reilusti parempaa tulosta kuin ne ketkä eivät käytä. Nyt on kaikkien yrittäjien ja päättäjien aika herätä ja ainakin selvittää mahdollisuus olisiko näitä tuotteita käyttämällä mahdollista tehostaa omaan toimintaansa à tehdä lisää tulosta.

 Me Office Managementissa teemme tätä päivittäin ja olemme jo satoja yrityksiä tässä auttaneet.

 Soita vaikka suoraan minulle, tulen kertomaan omat visioni erittäin mielelläni.

 Jaakko Sippola, Toimitusjohtaja, Office Management Oy 050-5775520 jaakko.sippola@nullofficemanagement.fi

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.