Blogi

Blogi

17 08.2015

Työntekijä lähti – lähtikö myös yrityksen data?

Lisätty kategoriaan Blogi kirjoittajalta Miia Kaarakainen

Toimitusjohtaja, oletko huolissasi yrityksesi tiedon vuotamisesta esim. kilpailijoiden käsiin?

Otetaan scenaarioksi kaunis perjantaipäivä. Olet tulossa töihin ja saat talousjohtajalta kiireellisen puhelun. Yrityksenne työntekijä joudutaan sanomaan irti, talousjohtaja kertoo. Työntekijä on rikkonut yrityksen sääntöjä vielä antamanne varoituksen jälkeen. Sovitte talousjohtajan kanssa puhelimessa kiireellisen palaverin aiheesta. Käytte talousjohtajan kanssa läpi irtisanomisen perusteet ja sovitte prosessin kulun. Menet kertomaan työntekijälle hyvin ikävän uutisen, varsinkin kun tämä työntekijä on ollut luottohenkilö monien vuosien ajan. Lupaat itsellesi kysyä työntekijältä vielä kolmannen kerran, että onhan siellä kotona kaikki hyvin.

Matkalla kun olet menossa tapaamaan työntekijää mieleesi juolahtaa, että mitähän tietoa yrityksestäsi vuotaa maailmalle tämän takia. Olet huolissasi tilanteesta, mutta et voi asialle mitään, kuin vasta jälkeenpäin, jos silloinkaan.

Pohdit seuraavana iltana kun olet golffaamassa, että mitähän kaikkea onkaan vuotanut ulkomaailmaan vuosien saatossa ja toivotat mielessäsi tsemppiä tälle entiselle työntekijälle, jonka jouduit irtisanomaan.

Tähän asiaan on ratkaisu olemassa, eli ei huolta, me Office Managementilla voimme auttaa sinua ratkaisemaan tämän haasteen. Microsoft on tuonut markkinoille mullistavan tuotteen EMS. Tämä tuote kantaa kunniakkaasti nimeä Microsoft Enterprise Mobility Suite. Kyseinen tuote mullistaa mobiilien päätelaitteiden hallinnan. Pystyt pyyhkimään tietyt applikaatiot tai tietyn datan pois päätelaitteista. Loppukäyttäjät pystyvät resetoimaan salasanansa itse. Säästät selviä euroja tukipyynnöissä. Tuettuja päätelaitteita ovat iOS, Android, Windows Phone, Windows 7,8 ja 10 käyttöjärjestelmillä olevat PC:t ja tietenkin unohtamatta Macceja.

Toimitusjohtaja, mikset säästäisi selvää rahaa, ottamalla käyttöön Microsoftin EMS-suiten. Saat sen meiltä järkihintaan, huolettoman mielen päälle ja mikä parasta säästät jatkossa selvää rahaa.

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.