Blogi

Blogi

08 05.2018

Seuraavaksi kulman takana: Stressinhallinta, inspiroivat työtilat ja keinoälyn avulla johtaminen.

Lisätty kategoriaan Blogi kirjoittajalta Mikko Saarto

Pilvipalveluiden uutuudenviehätys ja työkalujen tuomat muutokset muuttuvat nopeasti tavallisuudeksi myös työelämässä. Se mikä eilen oli vielä upea uutuus, on tänään jo jokapäiväistä.

Muutoksen nopeudesta johtuen mekin mietimme fokustamme uudestaan aina puolen vuoden välein. Nyt suunnittelemme sitä, millä hurmaamme asiakkaamme ensi syksynä. Mikä on tarpeeksi jykevä uusi hyöty tai muutos työssä, jolla meidät valitaan kumppaniksi ja meistä halutaan pitää kiinni?

Osa ideoista on villejä, osa vähän kesympiä. Pohdinnan lähtökohtana on aito halu mahdollistaa Paras Työpäiväkokemus, tavoite jota ei saavuteta ihan kesyillä ajatuksilla. Isoja tärkeitä asioita meidän tavoitteissamme ovat stressinhallinta, inspiroivat työtilat ja keinoälyn avulla johtaminen. Ei siis välttämättä kovin perinteistä IT-talon tekemistä.

Tärkeää meille on kuitenkin ensin tehdä itse, mitata saatiinko järkeviä tuloksia aikaiseksi ja sitten kertoa asiakkaillemme tuloksista. Näin muodostuu hyvä tarina, johon on helppo lähteä mukaan. Meillä Office Managementilla on tulossa melko isoja muutoksia omassakin toiminnassamme.

Olen itse eniten innoissani koko IT:n kevenemisestä. Ihan noin fyysisestikin – järjestelmät nimittäin muuttuvat nopeasti niin ohuiksi, että niiden pyörittämiseen riittää hyvin pienitehoinen, siro ja kevyt tietokone. Olemme Suomessa todella lähellä aikaa, jossa ohjelmia ei asenneta eikä tiedostoja tallenneta enää tietokoneelle, vaan toimitaan jatkuvasti selainpohjaisissa palveluissa online-yhteydessä. Meillä on nyt ensimmäiset tällaiset laitteet ja järjestelmät testipenkissä ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää.

Tämä tarkoittaa positiivisesti myös hintojen putoamista. Samalla IT-toimijoiden täytyy profiloitua uudestaan. Pitää löytää uusia malleja kumppanuuksille ja näyttää tietä rohkeissa ratkaisuissa, tähän tähtää myös meidän Paras Työpäiväkokemus hankkeemme.

Ollaan kuulolla näistä, kerromme varmasti lisää sitä mukaa kun pääsemme omassa organisaatiossamme eteenpäin ja saamme tuloksia omista muutoksistamme.

Herättikö blogi ajatuksia? Pistä meiliä niin keskustellaan lisää: mikko.saarto@nullofficemanagement.fi

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.