Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

17 09.2014

Mahdollista tehokas etätyöskentely pilvipalveluiden avulla

Lisätty kategoriaan Pilvipalvelut kirjoittajalta Office Management

Nykyaikana monissa yrityksissä on siirrytty yhä enemmän joustavaan työskentelyyn. Enää toimistolla ei tarvitse istua klo 8:00-16:00, vaan työtä voi tehdä vaikkapa kesämökiltä käsin. Sitä voi tehdä melkein missä vaan ja mihin kellon aikaan tahansa, jos siis välineet ovat kunnossa.

Työntekijät arvostavat sitä, että voivat tehdä työtä etänä ja itselle sopivaan aikaan. Koska hyvin monet työt hoidetaan nykyään tietokoneen ääressä tai puhelimen päässä, ei työnteko ole riippuvainen paikasta. Lisäksi pitkät työmatkat voidaan käyttää hyödyksi entistä tehokkaammin, kun junamatkalla voi vastailla sähköposteihin, hioa sopimuksia tai päivittää yrityksen verkkosivuja.

Joillakin toimitusjohtajilla on vielä omat epäilyksensä etätyöskentelyn tehokkuudesta joskin turhaan. Kun työskentelyvälineet mahdollistavat tehokkaan etätyöskentelyn, etätyö voi olla aivan yhtä tehokasta kuin toimistolta käsin tehty kahdeksantuntinen. Pilvipalveluiden avulla kaikki MS Office-tiedostot löytyvät pilvestä, ja voit avata sopimuspapereita, Excel-taulukoita sekä PowerPoint –esityksiä millä tahansa laitteella ja missä tahansa verkkoyhteyden avulla. Tällöin tärkeät tiedostot ovat aina mukana siellä, missä sinäkin ja työntekijäsi.

Lisäksi pilvipalvelussa tiedostot ovat kollegojen saatavilla aina ja kommunikaatio helpottuu. Koska tiedostoja voidaan muokata reaaliajassa, vältytään lisäksi turhalta tiedostojen lähettelyltä sähköpostilla edestakaisin. Reaaliajassa päivittyvä tieto siirtyy käyttäjältä toiselle ilman kommunikaatiokatkoksia.

Tämän viikon torstaina 18.9.2014 vietetään kansallista etätyöpäivää. Hyödynnä siis nykyteknologian mahdollisuudet ja kokeile viimeistään nyt, kuinka tehokasta etätyöskentely voi olla.

Mikäli et ole vielä hankkinut pilvipalveluita, ota pikaisesti yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi etätyömahdollisuudet kerralla kuntoon!

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.