Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

17 03.2014

Leikkaa ylimääräiset IT-kulut! Kuinka paljon voit säästää ulkoistamalla

Lisätty kategoriaan Pilvipalvelut kirjoittajalta Jaakko Sippola

Kun maailmalla ja meillä Kotisuomessa taloustilanne ei ole mitä helpoin, monissa yrityksissä säästäminen on ollut tapetilla jo pitkään. Säästämisessä kannattaa lähteä pohtimaan kokonaisuutta, mitkä tekijät lisäävät tuottavuutta, ehkä automatisoivat joitakin toimintoja, vähentävät turhaa työtä sekä tietysti säästävät selvää rahaa. Kilpailuttamalla pääsee jo hyvään alkuun kulujen leikkaamisessa. Me Office Managementissa emme voi tietenkään yhdenkään yrityksen taloutta pelastaa, mutta voimme tarjota omat ratkaisumme säästämiseen – IT-asioissa.

Tässä blogissa annamme sinulle muutamia esimerkkejä siitä, kuinka voit säästää ulkoistamalla IT –ympäristösi.

Maksatko liikaa nykyisestä IT-palvelustasi? Keskittämällä säästät.

Tuntuuko, että nykyinen IT-palvelu maksaa liikaa tai ei ole tarpeeksi kattava hintaan nähden? Joudutko hankkimaan puhelimet, liittymät, internetin ja tietokoneet, tuen ja ylläpidon eri paikoista?

Kun keskität ja hankit kokonaisvaltaisen IT-paketin, johon kuuluu aivan kaikki, mitä yrityksesi IT:ltä tarvitsee, se voi toimia tehokkaasti ja tuottavasti edullisemmin. Meillä IT-ulkoistus sisältää:

  • Älypuhelimet, Mobiilivaihteen, Liittymät
  • Tietokoneet sekä tabletit
  • Monitoimilaitteet, videotykit jne.
  • Pilvipalvelut
  • IT-tuen sekä ylläpidon
  • Tietoturvan

Koska laitteet ja ohjelmistot pelaavat hyvin yhteen, it-infran vakioinnin jälkeen kulut pienenevät, sillä tukitarpeet vähenevät, työnteko nopeutuu ja tehostuu, kommunikaatio helpottuu henkilökunnan välillä, et tarvitse kallista ylläpitoa. Samalla suojaat kallisarvoiset tiedot, korkean tietoturvapalvelun avulla. Kun virustorjunta, palomuurit sekä back-upit ovat kunnossa, tärkeät työt ja tiedot pysyvät varmasti turvassa.

Kannattaako tietokoneet itse omistaa?

Vastauksemme on ei. Ja siihen löytyy hyvin monta pätevää syytä, miksi tietokoneisiin ei kannata sijoittaa.

1. Tietokoneiden ostaminen on nykypäivänä todella hankalaa, ellei satu olemaan hifistelijä. Osaatko ostaa juuri oikeanlaiset koneet työntekijöillesi niin, että et hetken päästä huomaa tarvitsevasi tehokkaampaa konetta ja joudu taas investoimaan lisää?

2. Tietokoneetkin vanhenevat. Ulkoistamalla voit päivittää koneesi uusiin helposti ja kätevästi kiinteällä kuukausihinnalla. Kun konekantasi alkaa vanheta, vaihdamme ne uusiin. Nykypäivän koneiden elinkaari ei ole kovinkaan pitkä, joten päivitystä tarvitaan. Haluatko olla viiden vuoden välein sijoittamassa selvää rahaa kalliisiin laitteisiin?

3. Yhtenäinen IT toimii paremmin. Kun laitteet pelaavat hyvin yhteen, vältyt ylimääräisiltä tukipyynnöiltä. Moitteetta toimiva IT on kuin laittaisi rahaa pankkiin:

Ei IT-ongelmia -> työ ei keskeydy -> aikaa säästyy -> tuottavuus kasvaa -> selvää rahaa.

Kiinteä kuukausihinta parantaa kulujen ennustettavuutta yrityksessä

Office Managementilla maksat IT-ulkoistuksesta vain kiinteää kuukausihintaa. Koska kuukausihinta on aina sama, tiedät etukäteen jo kunkin kuukauden it-kulut. Toisin on, jos It-laitteet on hankittu milloin mistäkin, ja yllättäviä ongelmia ilmaantuu. Koska palveluumme kuuluu myös tuki, yrityksen ei tarvitse palkata erillistä It-henkilöä tai toimitusjohtajan ei tarvitse kuluttaa omaa kallista työaikaansa vikojen selvittelyyn.

Katso täältä infograafi, josta näet säästöt selkeinä numeroina!

Kiinnostuitko IT-ulkoistamisesta ja säästöistä, ota yhteyttä.

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.