Ajatuksia

Ajatuksia

Office Management
20 02.2015

Mihin businesspäättäjällä ei ole koskaan varaa?

Lisätty kategoriaan Ajatuksia, Blogi, Pilvipalvelut kirjoittajalta Jaakko Sippola

Oletko koskaan miettinyt, mihin businesspäättäjällä ei ole koskaan varaa? Ei ole olemassa kovinkaan montaa asiaa mitä, varakkaat ihmiset eivät voi saada, ja silti on olemassa yksi asia, joka on heidän saavuttamattomissaan. Mikä se on?

Vastaus on yksikertainen: businesspäättäjällä ei ole varaa sellaiseen luksukseen kuin rentoutumiseen ja kontrollin menettämiseen. Elämme kilpailukeskeisessä maailmassa, jossa menestyminen tarkoittaa uusimpien teknologiatrendien seuraamista, etenkin jos kilpailijat käyttävät niitä jo. Menemällä massan mukana tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että luovutat asemasi kilpailijoille välittömästi. Kuulostaako hinta liian kalliilta?

Office Management tietää varmasti: kultainen keskitie on olemassa. Jos stressaat liikaa ja olet väsynyt kontrolloimaan jokaista pientäkin yksityiskohtaa, kuten IT-osaston työtä, meillä on sinulle ratkaisu.

Säästä aikaa tärkeimpiin asioihin kuten business-strategian kehittämiseen. Älä hukkaa sitä ongelmien korjaamiseen, jotka tulevat IT-osastoltasi. Loppupeleissä, tiedätkö mihin kaikki palvelimesi menevät, kun ne kuolevat?

 

Se päivä tulee vielä, jolloin kaikki palvelimet antautuvat pilviteknologialle. Jos olet pomo, olet täten kiinnostunut saamaan enemmän myyntiä. Sen vuoksi sinun tulee olla varma, ettei hajonnut palvelin yhtäkkiä häiritse business prosessiasi. Tarjotaksesi täydellisesti sujuvan työskentelyn, sinun tulee tarjota jatkuva pääsy tiedostoihin. Office Management auttaa sinua toteuttamaan tämän helposti.

 

 

Ei ole väliä, millä aikavyöhykkeellä olet, pääset käsiksi tiedostoihisi pilviteknologian avulla. Sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua sisään pilveen. Kaikki tiedostosi ovat jo siellä, helposti saatavilla 24/7.

Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta: voit olla varma, että kaikki tieto, joka on tallennettu pilveen, on suojattu korkeatasoisesti. Kaikki pilvipalvelut kuten Office 365, täyttävät ISO 27001 tietoturvallisuus-, EU-, HIPAA Business Associate Agreement–ja FISMA (Finnish Software Measurement Association) standardit.

Ja lisäksi teet Office Managementin kanssa sopimuksen, jossa on säädökset luottamuksellisuudesta, turvallisuudesta ja tietojenkäsittelystä. Tietojasi ei koskaan käytetä mainostarkoituksiin.

Asiakkaamme tietävät, että pilviteknologiat ovat paras tapa vahvistaa ja optimoida työskentelyprosessia, ja siten – tehostaa työskentelyä.

Säästä aikaa tärkeämpiin asioihin. Office Managementin kanssa sinulla on varaa enempään!

 

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.