IT-ulkoistus

IT-ulkoistus

11 08.2014

Tämä on pahin ja yleinen IT-ongelma yrityksissä – korjaa tilanne vinkeillämme

Lisätty kategoriaan IT-ulkoistus kirjoittajalta Office Management

Monissa yrityksissä vallitsee hyvin yleinen IT-ongelma. Nimittäin osaamattomuus. Kun IT-asioihin ei ole tarpeeksi osaamista ja hankitaan IT-ympäristö yritykseen vailla asiantuntemusta, riskien mahdollisuus kasvaa huomattavasti. Toisaalta osaamattomuus uhkineen voi vaania myös asiantuntemuksella rakennetussa IT-ympäristössä, jos työntekijöillä ei ole riittävää osaamista laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön.

Pahimpana IT-uhkana näemme sen, että työntekijät ja päättäjät eivät osaa käyttää tietotekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla, ja sen vuoksi he eivät saa liiketoimintaansa maksimaalista hyötyä hankitusta IT-ympäristöstä.

Nykypäivän laitteet ja ohjelmistot helpottavat ja nopeuttavat järjettömän paljon työtä, mikä loppukädessä kasvattaa yrityksen tuottavuutta merkittävästi. Onkin sääli, että tietotekniikan täysi potentiaali jää liian usein yrityksissä hyödyntämättä.

Onko yrityksessäsi tietokoneita tai ohjelmistoja hankittu ns. mutu-tuntumalla? Tiedätkö, että käyttämänne ohjelmat ovat varmasti tietoturvallisia? Entä onko henkilökunta koulutettu noudattamaan tietoturvakäytäntöjä ja käyttämään kaikkia tarvittavia ohjelmia? Ja ennen kaikkea saatteko täyden hyödyn irti tietotekniikasta?

Tässä vain muutamia kysymyksiä, joihin vastaamalla, saat osviittaa oman yrityksesi IT-asioiden tilasta. Heräsikö epäilys, että homma ei taida olla ihan täysin hanskassa? Ei hätää, sillä meillä on sinulle ratkaisu, jolla saat kerralla koko IT-ympäristön kuntoon.

Mitäpä jos hankkiutuisit eroon IT-ongelmista kerta heitolla?

Kun IT-ympäristö laitetaan kerralla kuntoon, eikä sitä rakenneta pala-palalta esimerkiksi niissä tilanteissa, joissa taloon tulee uusia työntekijöitä, säästytään ylimääräisiltä IT-ongelmilta ja rahanmenolta.

Kun henkilökunnalla on asianmukaiset välineet ja ohjelmistot, sekä tarvittava osaamistaso, tuottavuus ampaisee nousuun. Lisäksi oikeat välineet tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden joustavampaan työntekoon, mikä lisää tutkitustikin työn mielekkyyttä ja työntekijöiden motivaatiota. Ja se jos mikä on avain menestykseen – tyytyväiset työntekijät.

Ratkaisuksi tarjoamme täydenpalvelun IT-ulkoistuksen, joka takaa, että koko yrityksen IT-ympäristö on varmasti kunnossa, tietoturvallinen ja ajan tasalla. Meiltä saat laadukkaiden laitteiden ja tietoturvallisten ohjelmien lisäksi täyden IT-tuen, ylläpidon ja tarvitsemasi koulutukset henkilökunnalle.

Hylkää IT-ongelmat jo tänään ja tartu luuriin! Kerromme sinulle kuinka, parannamme yrityksesi tuottavuutta IT-ratkaisujemme avulla. Hämmästyt varmasti myös summasta, jonka tulet säästämään.

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.