IT-ulkoistus

IT-ulkoistus

09 01.2015

IT-ulkoistus on vuoden 2015 sana! Tehokkuutta ja säästöjä samassa paketissa.

Lisätty kategoriaan IT-ulkoistus kirjoittajalta Office Management

Tänä vuonna työn tehokkuuteen, prosessien parantamiseen, asiakkuusjärjestelmiin sekä pilvipalveluihin tullaan panostamaan entistä enemmän. Vallitseva taloustilanne on pakottanut yritykset miettimään toimintatapojaan uusiksi. Työ pitää saada tehokkaammaksi pienillä investoinneilla. IT-ulkoistaminen vastaa erinomaisesti näihin tarpeisiin; sen avulla työstä ja prosesseista saadaan tehokkaampia kohtuullisella hinnalla.

Mitä IT-palveluntarjoaja voi tarjota säästösuunnitelmia tekevälle yritykselle?

IT-ulkoistuksessa laitteet ovat niin sanotusti vuokralla, jolloin yrityksen ei tarvitse sijoittaa itse laitteisiin. Kiinteä kuukausimaksu sisältää kaikki IT-ympäristön nykypäiväistämiseen tarvittavat osa-alueet, kulut ovat helposti ennakoitavissa, työntekijät pystyvät työskentelemään tehokkaammin, yritys voi keskittyä omaan liiketoimintaansa IT-asioiden sijaan… Tässä vain muutama esimerkki.

Tunnemme itsemme tärkeiksi, sillä voimme auttaa yrityksiä tarjoamalla ratkaisuja, joilla yritys saa toimintaansa aivan uudenlaista potkua pienellä sijoituksella. Pilvipohjaisten teknologioiden kasvun ansiosta, työtä voidaan tehdä entistä joustavammin, mikä tarjoaa yritykselle myös muunlaisia säästömahdollisuuksia. Kiinteitä toimitiloja ei välttämättä enää tarvita.

Office Managementin reilun pelin henki on myös olennainen osa palvelua. Monet kilpailijat elävät tukipyynnöistä saaduista tuntiveloituksista. Me pyrimme siihen, että tukipyyntöjä tulee mahdollisimman vähän. Kun IT-ympäristö on rakennettu alusta pitäen tätä silmälläpitäen ja henkilöstö koulutettu uuden IT-ympäristön käyttöön, tukipyynnöt vähenevät huomattavasti. Näin säästytään ajanhukalta ja turhilta tukipyynnöiltä.

Ulkoistus ei ole enää kirosana

Jossain vaiheessa yleinen asenne ulkoistusta kohtaan tuntui olevan negatiivinen. Mutta onneksi asenteet ovat muuttuneet. Nykyään ymmärretään, ettei yrityksen tarvitse eikä kannata tehdä kaikkea itse. Resursseja säästyy ydinliiketoiminnan pyörittämiseen, kun ns. ylimääräiset toimet ulkoistetaan luotettavalle kumppanille. On suorastaan järjetön idea palkata yritykseen oma IT-henkilöstö, jos sen voi hoitaa ulkoistamalla. Lisäksi laitteisiin sijoitetut rahat menevät kankkulan kaivoon, koska nykyteknologia kehittyy huimaa vauhtia. Muutaman vuoden päästä kalliit laitteet eivät enää riitä, vaan tarvitaan jo uudet. Office Managementin ratkaisussa laitteet vaihdetaan säännöllisin väliajoin uusiin malleihin, jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksia. Ja edelleen maksat vain kiinteää kuukausimaksua.

Kaikki IT-palvelut yhden saman katon alta

Office Management on täyden palvelun IT-ulkoistustalo. Meiltä saat aivan kaiken mitä yrituksesi IT-ympäristöön tarvitset. Meiltä saat tietokoneet, tabletit ja puhelimet, puhelin- ja Internet-liittymät, pilvipalvelut, crm ja erp-järjestelmät ja paljon muuta.

Ota yhteyttä, kun haluat säästää selvää rahaa ja tehostaa toimintasi huippuunsa vuotta 2015 varten!

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.