Blogi

Blogi

03 09.2018

Asiakkaamme säästävät rahaa, aikaa ja hermoja käyttämällä IT Manager -palveluamme

Lisätty kategoriaan Blogi kirjoittajalta Tommi Eloharju

IT Managerin tärkein tehtävä on kehittää asiakkaan IT-ympäristöä ja toimia konkreettisena tukena asiakkaan arjessa kaikissa IT-asioissa. IT Managerin tavoite on löytää jokaiselle asiakkaalle räätälöity ratkaisu juuri asiakkaan omiin tarpeisiin. Päämääränä on löytää paras ratkaisu kullekin yritykselle, jotta asiakas saa keskityttyä ydinliiketoimintaansa ja tehtyä oman työnsä helpommin ja nopeammin käytettävissä olevilla työkaluilla. IT Manager tutustuu asiakkaan ydinliiketoimintaan ja yrittää päästä ruohonjuuritasolla käsiksi päivittäisiin haasteisiin, joita käyttäjät kokevat alati muuttuvassa IT-maailmassa.

IT Managerin vastuulla on seurata tukipyyntöjen määrää, niiden aiheuttajia ja pyrkiä keksimään niihin pysyviä ratkaisuja, joilla saadaan ongelmat kitkettyä pois. Tähän rooliin soveltuu hyvin firmamme tapa toimia – eli mitä paremmin asiakkaalla menee, sitä paremmin myös meillä menee.

IT Manager seuraa erilaisia raportteja mm. asiakkaan palomuurista ja Office 365 -ympäristöstä. Raporttien analysoinnilla päästään käsiksi ongelmakohtiin jo ennen kuin ne pääsevät vaikuttamaan asiakkaan ympäristöön. Raporteista nähdään hyvin eri sovellusten käyttöasteita ja miten niitä hyödynnetään asiakkaan ympäristössä. IT Managerin tehtävänä on tavata asiakkaita tasaisin väliajoin. Tapaamisissa katsotaan läpi kuluneen ajanjakson tukipyynnöt, palveluiden käyttöasteet ja keskustellaan uusista kehityskohdista.

Tärkein tehtäväni on yksinkertaisesti tuoda lisäarvoa IT-ulkoistuspalvelun lisäksi. Tehtävänäni on toimia asiakkaan tukena olemalla yhteyshenkilö kaikissa askarruttavissa asioissa ja tarjoten opastusta niihin päivittäin. IT Manager toimii tiiviissä yhteistyössä käytössä olevien laitteiden edustajien ja oman teknisen henkilökunnan kanssa, erityisesti tukipalveluiden kanssa.

Vaikka olen itse toiminut kyseisessä roolissa vasta vähän aikaa, voin silti todeta, että asiakkailla, joilla on käytössään IT Manager -palvelu, on huomattavasti ketterämpi IT-ympäristö vähäisempine ongelmineen.

Mikäli sinulla heräsi jotain kysymyksiä tai haluaisit kuulla lisää IT Manager -palvelusta, niin ota rohkeasti minuun yhteyttä!

Ruskaa odotellessa,

Tommi Eloharju

tommi.eloharju@nullofficemanagement.fi, +358 400 988 148

IT Manager -palvelumme on yksi suosituin Office Managementin lisäpalveluista. Kaikki konseptiasiakkaamme saavat palvelun käyttöönsä tarvittaessa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tämä tuo huomattavia säästöjä kaiken kokoisille yrityksille, koska näin yrityksen ei tarvitse palkata omaa IT-päällikköä tai ostaa näitä palveluja erikseen. Meiltä saa kaikki IT-palvelut yhden katon alta!

 

Kommentoi


Verkostoidu sinäkin kanssamme!

1029 seuraajaa Seuraa meitä Facebookissa 38 seuraajaa Seuraa meitä Twitterissä 169 seuraajaa Seuraa meitä Linkedinissä

Jätä soittopyyntö

Haluatko pikaisen yhteydenoton myyjältä? Jätä numerosi, soitamme sinulle takaisin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.